Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

INFORMATION OM BUTIKEN

INOMHUSBELYSNING

Högkvalitativa lampor och belysning - endast på Sellys.se!

Sellys.se online-butik erbjuder ett brett urval av lampor, dekorativa belysningar och ljuskällor.

Belysning kan delas in i två typer - dekorativa och funktionella. Båda spelar en mycket viktig roll i våra rum. Dekorativ belysning kommer främst att påverka ditt humör och välbefinnande, medan verktygsbelysning kommer att vara användbar när du utför olika aktiviteter, exempelvis när du läser en bok eller tittar på TV.

Planerar du att bygga ett hus, renovera en lägenhet eller kanske du bara vill ändra inredningen? I vår butik hittar du rätta lampor och belysningsystem för alla interiörer.

Korrekt valt ljus ökar livskvaliteten - tack vare rätta lampor kommer du att må bättre i ditt eget rum. De kommer att ge det karaktär och skapa en unik atmosfär. Väl utvalda glödlampor skyddar dina ögon mot trötthet och underlättar arbetet med olika aktiviteter. Med lampor från Sellys.se onlinebutik kan du ordna din egen lägenhet på ett romantiskt och kreativt sätt.

Lampor och belysning för alla interiörer

Kolla vårt breda utbud av lampor och hitta belysning som matchar ditt interiör. Tack vare lämpliga vägglampor, golv- och taklampor kommer ditt hem att utstråla en mysig atmosfär och uppmuntra dig att stanna kvar längre. När allt kommer omkring bestämmer du vilken inredningsstil gillar du bäst.

Till exempel kommer älskare av klassiska lampor säkert att hitta rätt miljö bland rustika lampor, lampor gjorda av metall eller väldigt eleganta vägglampor i retrostil. Många av dessa produkter är handgjorda.

När du utformar belysningsarrangemanget i vardagsrummet, kom ihåg att det är en central plats där du utför många aktiviteter, till exempel vilar du, tittar på TV eller spenderar tid med andra hushållsmedlemmar. Här bör olika typer av belysning installeras. Centralbelysning - övre, det kan vara en taklampa eller en spotlight som kommer att belysa hela rummet under möten med vänner eller familjemiddagar.

För att fylla hela interiören med ljus räcker det ofta inte med en lampa. Till exempel, för att kunna tillbringa trevliga kvällar med din favoritbok kan en elegant golvlampa vara användbar och ge extra belysning. Bordslampor - inklusive sänglampor - kompletterar huvudbelysningen och skapar ljuszoner för specifika aktiviteter. Ljuset kommer att ha en mer dekorativ och romantisk karaktär, och det blir ännu enklare för oss att koppla av. I sin tur ger skrivbordslampor tillräcklig belysning för arbetsplatsen hemma och är perfekta som belysning i kontor.

Att välja rätt belysning i barnrum är en mycket viktig sak. Lampor måste smälta in perfekt med inredningen i hela rummet och göra speltiden trevlig. Barnlampor som vi installerar i ett barns rum måste också uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna, för som du vet är utseendet på själva lampan inte lika viktigt som säkerhet. Det är värt att välja lampor som har lämpliga kvalitetscertifikat.

Det talas mycket om att spara energi idag. Tack vare moderna LED-lampor blir elräkningarna betydligt lägre. Extremt lång livslängd och effektivitet ger stora besparingar i elkostnader. Så om du redan har vägg- eller taklampor och vill spara pengar, byt ut traditionella glödlampor mot LED-lampor.

Du kan också spara energi med utomhusbelysning - till exempel med rörelsedetektorlampor, som använder rörelsesensorer för att tända ljuset när någon närmar sig. De stängs av automatiskt efter en lämplig tid. Vägglampor, pollare och trädgårdslampor fungerar också bra i alla situationer.

Sellys.se online-butik erbjuder lampor och belysning av högsta kvalitet från de bästa tillverkare. Vårt mål är att presentera ett unikt sortiment som ständigt förändras och utvecklas. En serie högt motiverade, snälla och kompetenta medarbetare kommer optimalt att möta varje kunds önskemål.

Vi hjälper dig att få ett ljus som gör att du kan slappna av och hålla dig motiverad. Det är därför det är värt att bli intresserad av lampor- och belysning-ämne.

INOMHUSBELYSNING

Lampor i ett stort sortiment


I den tydligt organiserade onlinebutiken Sellys.se blir dina köp snabba, bekväma och säkra.

Produkter i vårt erbjudande:

• Inomhus- och utomhusbelysning - från modern till klassisk

• Snygga lampor för heminredning (belysning vardagsrum, belysning kök)

• Funktionella lampor för allmänna utrymmen (belysning restaurang, pub och kafé)

• Designerlampor från A till Z

• Energisparande glödlampor och lampor

LED-lampor

Belysning hall och trappor med mera!

När du handlar på Sellys.se kan du uttnytja de rabattkoder vi har förberett åt dig.

Besök våra tematiska inlägg för att hjälpa dig välja en rätt lampa. Vi anpassar dem inte bara till rummet eller stilen utan också till användares mål. Var uppmärksam på de tekniska parametrarna, måtten, IP-klass eller typer. Detta gör det lättare för dig att fatta ett köpbeslut så att lampan kommer att tjäna dig under en lång tid.

Vi önskar dig framgångsrik shopping!

Sellys.se-teamet

 

led lampor led belysning

pixel