Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Spotlight Tak

( antal produkter: 24 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Filter: färg
Pris
-

Takspotlight - universell rumsbelysning

Spotlight taklampor är den mest universella gruppen inom inomhusbelysning. På grund av deras konstruktion och monteringsmetod används de vanligtvis som grund till hela belysningssystemet i interiören. De placeras mitt i taket och belyser inredningen jämnt, sprider försiktigt ljuset i hela rummet.

En mängd olika funktioner

I ett större antal kan spotlight taklampor installeras som allmänbelysning. Om de arrangeras ordentligt kommer de att kunna ge rätt mängd ljus i hela rummet. De kommer att belysa alla vinklar och vrår och får dig att njuta av ordentligt upplyst rum.

Spotlight taklampan kan också fungera som en kompletterande belysning. Det är värt att installera den där allmän belysning inte är tillräcklig att upplysa allt. Den ska lysa upp mörka hörn och förbättra komfort av användningen.

Spotlights är lampor som kallas ocskå för punktbelysning. När de installeras inuti ger de ljus i form av en ljusstråle. Vissa spotlight taklampor har en inbyggd stationär ljuskälla, andra har handtag som gör att du kan ändra ljusriktningen.

Hur monterar man spotlight taklampa?

Spotlight taklampa ska monteras på lämpliga proppar och skruvar som ingår i setet, tack vare vilken den kommer att vara monterad permanent i taket i många år.

Vilken glödlampa till spotlights?

Det beror först och främst på rummet där lampan ska monteras i. I vardagsrummet kan du använda dekorativa glödlampor som komponerar sig bra med en varmvit lampa. I sovrummet kan du använda en svagare och varmare glödlampa för att skapa en trevlig atmosfär. Du hittar ett brett urval av spotlights samt glödlampor i vår webbutik Sellys.se.

Takspotlight - fördelar och nackdelar

Den stora fördelen med spotlight taklampor är möjlighet att skapa olika arrangemang i interiören genom att använda dem. De kan användas både som dekorativ belysning, såväl som allmän belysning eller kompletterande ljus. Den fokuserade ljusstrålen som utsänds av spotlights uppfattas av vissa som en fördel och av andra som en nackdel. Sanningen är att mycket beror på hur lampan ska användas.

Spotlight taklampor är perfekta för att visa utvalda delar av arrangemanget både i privata och kommersiella utrymmen.

Enligt många människor är låg ljusintensitet den största nackdelen med taklampor. Denna funktion gör det omöjligt att använda en enkel spotlightlampa som allmän belysning i interiören.

Är det värt att använda dem?

På grund av den unika stämningen som kan uppnås tack vare spotlightlampor, råder det ingen tvekan om att det är värt. Med rätt planering av arrangemanget med spotbelysning kan du få en funktionell och mysig inredning.

pixel