Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Takkrona

( antal produkter: 3 )
Filter: färg

Kristallkronor - en garanti för en vackert upplyst interiör!

Kristallkrona är ett karakteristiskt dekorativt inslag som skapar en unik stämning i varje rum. Vackra och lyxiga lampor med massor av glittrande iögonfallande kristaller som drar uppmärksamheten till sig. Eleganta ljuskronor kompletterar interiören och fungerar som en fin prydnad.

Kristallkronor kommer att utmärkt förinfa bröllopssal, bankettsal, restaurang eller hotell. Förvåna dina gäster med förtjusande diamant ljus.

Kristallkronor - historia

Kristallkronor har varit uppskattade i århundraden. Den första kristallkronan dök upp redan under barockperioden. Barocken var en era av glans, rikedom och förfining. I rika bostad, salonger och palats var ljuskronor ett oumbärligt element.

Kristallkronor ansågs vara definitionen av stil, klass och social status. Endast ett fåtal hade råd med en sådan lyx. Numera är kristallkronor tillgängliga för alla, och deras priser är inte lika höga som de brukade vara.

Vilka stilar kan man skilja mellan kristallkronor?

Kristallkronor är majestätiska och extravaganta. De ger varje interiör en unik karaktär. De förekommer i följande stilvarianter:

moderna ljuskronor - en individuell accent i ett rum;
rustika ljuskronor - i herrgårdstil;
klassiska ljuskronor - med ett antikt utseende;
ljuskronor i florentinsk stil - med blommor och andra element inspirerade av naturen;
fashionabla ljuskronor - som ett uttryck för unikhet och extravagans;
ljuskronor med lampskärm - för mysiga interiörer.

Moderna kristallkronor

På grund av kristallkronans popularitet och låga pris producerar tillverkarna mycket mer av dem. En kombination av ljuskrona och kristaller kännetecknas fortfarande av stil och klass, men nu kan man njuta av dem och inte betala för mycket. Kristallkronor belyser interiör med sin design och betonar stämningen i varje rum.

Lampor med kristaller eller andra ornament är ett unikt tillbehör som aldrig blir tråkigt. Det passar in i många arrangemang, både moderna och traditionella. Kolla in ljuskronor i vårt erbjudande!

pixel