Takkrona

(antal produkter:5 )

Kristallkronor - en garanti för ett härligt ljusspel!

Kristallkronor är ett karakteristiskt dekorativt inslag i rummet, där de skapar ett underbart ljusspel. De är vackra och majestätiska lampor med massor av glittrande iögonfallande kristaller som inte låter någon passera förbi likgiltigt. Tidlösa och extremt eleganta ljuskronor kompletterar helheten och är utställningen i varje rum.

För att höja profilen för en bröllopssal, bankettsal, restaurang eller hotell kristallkronor bör inte saknas. Det är allmänt känt att "diamanter är kvinnans bästa vän" och det finns något i det …

Kristallkronor - historia

Kristallkronor är en tidlös produkt som har stått i sin höga position i århundraden. Den första kristallkronan har redan dykt upp under barockperioden. Som känt njöt barocktiden av glans, rikedom och förfining. I rika hem, salonger och palats var ljuskronor ett element utan vilket rummet inte var ofullständigt.

Kristallkronor ansågs vara definitionen av stil, klass och social status. Endast ett fåtal hade råd med en sådan lyx. Numera är kristallkronor tillgängliga för alla, och deras priser är inte lika höga som de brukade vara.

Vilka stilar kan man skilja mellan kristallkronor?

Kristallkronor är majestätiska och extravaganta. De ger varje interiör en unik karaktär. Kristallkronor har följande stilvarianter:

moderna ljuskronor - att vara en individuell accent i ett rum;
rustika ljuskronor - i herrgårdstil;
klassiska ljuskronor - med ett antikt utseende;
ljuskronor i florentinsk stil - med blommor och andra element inspirerade av naturen;
fashionabla ljuskronor - som ett uttryck för unikhet och extravagans;
ljuskronor med lampskärm - för mysiga interiörer.

Moderna kristallkronor

Tack vare kristallkronans popularitet och det låga priset producerar tillverkarna mycket mer av dem. En kombination som ljuskrona och kristaller är fortfarande kärnan i stil och klass, men nu kan vi njuta av dem och inte betala för mycket för dem. Kristallkronor belyser framför allt interiören perfekt med sin design och betonar varje rums karaktär.

Sådana hängande lampor med kristaller eller andra ornament är ett unikt tillbehör som aldrig blir tråkigt. Det passar in i många arrangemang, vare sig det är modernt eller mer traditionellt. Det kommer att vara bra både i hem och lägenheter. Vad mer kan sägas - det är ett riktigt bra val! Kolla in det!

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel