Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Taklampor pendel

( antal produkter: 91 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Filter: färg
Pris
-

Trendig svart takpendel

Svart är en snygg och universell färg som perfekt matchar moderna, minimalistiska arrangemang. Fördelen är inte bara färgens ovanliga elegans utan framför allt funktionalitet. Svarta hänglampor kan anpassas pefekt till rummet. Den perfekta färgkombinationet är självklart svart och vitt. Den passar utmärkt i moderna inredningar. I det svartvita arrangemanget kan du experimentera med hängande lampornas former. Du kan kombinera enkla, geometriska former i kontrasterande färger (t.ex. svart takpendel över ett vitt nattbord). Monterar du flera lampor? Bestäm inte en ledande färg, kombinera vitt och svart i ett arrangemang.

Svart takpendel fungerar också bra som huvudljuskälla. I det här fallet måste du komma ihåg att kontrollera om kabeln inte är för lång, eftersom lampan då ska lysa upp bara en liten del av rummet. Välj en stor lampskärm i genomskinligt svart. Det kan vara en hängande lampa i glamour stil eller en lampa med en glasskärm.

Glas takpendel - mer än en transparent kula!

Hängande lampor med glasskärmar är ett fint tillskott till inredningen. Hängande lampor i glas är eleganta och vackra. Glas hänglampor ger också mycket ljus. Du behöver också inte oroa dig att lampskärmen i köket, vardagsrummet eller matsalen ska krossas.

Glas är flexibelt och kan formgjutas i nästan valfria former. Det kan också kombineras med andra material såsom trä, tyg och metall. Ibland använder vissa designers kopparfärger för att ge lamporna ett vintageutseende eller designar färgglada lampskärmar i retrostil. Andra skapar lampor i rustik eller industriell stil genom att använda rökt glas.

Mässing taklampa

Taklampor i mässing blir mer och mer populära och används allt oftare i privata utrymmen samt kommersiella lokaler. Mässing som material för belysningsanordningar har många fördelar. Framför allt är den estetisk och elegant. Den är också väldigt hållbar och kan hålla i många år.

Mässing taklampa är lätt att underhålla och kräver inga komplicerade procedurer. Du rengör dem med en torr trasa. Alternativt kan du fukta trasan i tvålvatten. I vårt erbjudande har vi en mängd olika modeller på olika taklampor. Välj bland funktionella och designer lampor som finns i vår butik.

Taklampa i krom "Metallkula"

Hängande lampor med kulformade lampskärmar är mycket populära. Inte konstigt, den här belysningen tillför modernitet till alla interiörer - från ett raffinerat vardagsrum till ett modernt sovrum. Den kromade taklampan i form av en boll är ett exempel på extremt elegant belysning. Förutom sitt vackra utseende är lampan också funktionell. Den är höjdjusterbar, tack vare vilken du perfekt kan anpassa den till rummets storlek. Lampskärmarna är mindre och mer delikat, tack vare vilka de perfekt återspeglar rummets minimalistiska karaktär.

Takpendel till kök

Kök är ett utrymme som nu uppfyller olika funktioner. Du lagar mat där, äter den och ibland sitter du där i flera timmar, dricker kaffee och pratar med vänner. Dessutom är öppet kök återigen ganska populärt. Därför är det mycket viktigt att välja passande belysning till ditt kök. Vi hjälper till! I vår butik kan du hitta olika modeller av lampor i olika stilar.

pixel