Vägglampor

(antal produkter:16 )

Utomhus vägglampor - stjärnor på hemmafasaden

Den yttre vägglampan är en modern form av fasadbelysning, vilket avsevärt minskar elräkningen. En modern utomhusvägglampa kännetecknas främst av en sofistikerad och genomtänkt form. De flesta av de fasadlampor som presenteras av oss domineras av vägglampor i svart eller glänsande krom. Den klassiska utomhusvägglampan är också mycket populär.

Klassisk vägglampa utomhus

En klassisk utomhusvägglampa är ofta utformad i form av en lykta. I detta fall dominerar den yttre vägglampan i svart och guld. Oavsett om vår fasad passar en modern yttre vägglampa eller en klassisk, är det värt att komplettera belysningen med denna typ av externa lampor. Den yttre vägglampan kännetecknas av att den avsevärt förbättrar komforten att flytta runt på fastigheten. Se även våra andra utomhuslampor som fungerar bra, till exempel på din terrass.

Trädgårds vägglampa

Varma sommarkvällar bidrar avsevärt till mer frekventa utomhusaktiviteter. Stora terrasser, trädgårdar eller lusthus uppmuntrar dig att stanna kvar i dem. Trädgårdsvägglampan är den perfekta extrabelysningen för dessa platser. En korrekt utvald trädgårdsvägglampa kommer att betona de estetiska värdena på husets yttre fasad avsevärt och är dess ytterligare fördel.

När du väljer en trädgårdsvägglampa bör du vara uppmärksam på täthetsklass. En trädgårdsvägglampa utsätts för väderförhållanden och det är mycket viktigt att välja modellen med högsta möjliga täthetsklass. Denna lösning kommer att garantera livslängden för trädgårdsvägglampor.

Var är det bästa stället att placera utomhusvägglampor?

Innan du bestämmer dig för att köpa utomhusbelysning är det värt att överväga var den ska placeras. Tack vare detta är det lättare att välja rätt typ av vägglampa, välja ljusintensitet eller välja att installera rörelsesensorer. Vägglampa utomhus placeras oftast på platser som:

• nära ytterdörren;
• terrass;
• stig runt huset;
• i trädgården;
• stigar som leder till ingångsporten eller garageport;
• gårdsbyggnader.

Ändå är det värt att komma ihåg att varje belysning ska skräddarsys efter hushållets behov. Av denna anledning bestämmer vissa människor att installera utomhusvägglampor i sådana rum som en källare, garage eller till och med ett loft. Anledningen är oftast det faktum att den yttre vägglampan kännetecknas av större motståndskraft mot fukt eller olika typer av mekaniska skador, så det fungerar bättre på mer krävande platser.

Vad är värt att veta om att välja vägglampor utomhus?

Korrekt utvald utomhusbelysning ökar säkerheten, gör att du kan njuta fullt ut av kvällarna på terrassen och är en unik dekoration av huset. På grund av detta är utomhusvägglampor en integrerad del av alla arrangemang för många fastighetsägare och inredare.

Det är därför det är värt att bekanta sig med de olika typerna av utomhusvägglampor och välja de som bäst uppfyller alla förväntningar. I vår webbutik Sellys.se erbjuder vi många olika lampmodeller som kännetecknas av hög kvalitet och original design.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel