Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Trädgårdslampor

( antal produkter: 16 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Trädgårdslampor multifunktionalitet

Utomhuslampor används inte bara för att lysa upp gator eller torg. Det finns också ett brett utbud av trädgårdslampor som används på privata tomter, verandor eller hemträdgårdar, dvs. överallt där man gillar att tillbringa sin fritid i en trevlig atmosfär. Varje utomhuslampa måste ha lämpligt skydd mot vatten för att vara säker för sina användare.

Moderna trädgårdslampors karakteristisk

Dagens trädgårdslampor betonar elegansen och visar designers kreativitet. Enkla och finessfria former har försvunnit från trädgårdarna och ersätts av mer och mer sofistikerade trädgårdslampor med former som hänvisar till den klassiska stilen. Vackra lyktor med justerbar höjd, magnifika och dekorativa vägglampor, ovanliga hängande lampor ger trädgårdarna enastående skönhet.

Moderna trädgårdslampor förekommer främst i stolpformer i olika höjder, från de lägsta som lyser upp gräsmattan, till de över en meter långa som gör att du kan belysa en mycket större del av trädgården. För att belysa enskilda buskar, träd eller andra platser används oftast strålkastare med starkt ljus. Många trädgårdslampor förekommer i sk. "familjer" - serier som låter dig skapa intressanta ljuskompositioner med hjälp av matchade belysningsarmaturer.

Vad är inne i trädgårdsbelysning idag?

Den senaste trenden bland trädgårdsdekorationer är mycket innovativa trädgårdslampor i form av en boll. De är en av de mest effektiva formerna för utomhusbelysning, men du kan också placera dem i ditt hem. Små, snygga bollar kommer att belysa vägen till huset, dekorera din trädgård och skapa en unik, mysig atmosfär. Vill du betona blomsterrabatter eller en damm? Trädgårds bollampor från vårt erbjudande är ett estetiskt och praktiskt sätt att ge din trädgård en magisk atmosfär.

Trädgårdsbollar - dekoration och praktisk lösning till din trädgård

Trädgårdbollar från vårt erbjudande är en riktig hit för de som älskar geometriska former inspirerade av rymden och planeter. Denna minimalistiska men effektiva form av trädgårdsbelysning gör det omöjligt att vända bort blicken från lamporna och omgivningen. Vår butik erbjuder en mängd olika tillgängliga belysningsvarianter. Du kan välja klassiska trädgårdsbollar som ser snyggt ut samt ovanliga former som stjärnor, krukor eller kub lampa. Tack vare det kommer trädgården att se modern och avantgardistisk ut.

Trädgårdsbollar - skönhet och funktionalitet

Vackra omgivningar bör dekoreras med lika vackra trädgårdsdekorationer. Ljusspelet kommer att betona stämningen i de exceptionellt charmiga delarna av trädgården. Vackert och intensivt ljus gör att du kan se dem även efter skymningen. Trädgårdsbollar kännetecknas av funktionalitet och deras tekniska lösningar gör dem pålitliga och solida. Välj konstnärliga utomhuslampor för att dekorera din trädgård som kommer att glädja dig och dina gäster!

pixel