Trädgårdslampor

(antal produkter:14 )

Multitasking av trädgårdslampor

Trädgårdslampor är inte bara armaturer som lyser upp gator eller torg, utan framför allt ett brett utbud av trädgårdslampor som används på tomter, verandor eller hemträdgårdar. Det här är platser där vi gillar att spendera vår fritid i en trevlig, trevlig atmosfär där trädgårdslampor ger dem charm och stämning. Varje utomhuslampa måste ha lämpligt skydd mot vatten så att den inte kommer i kontakt med den elektriska kretsen och att lampan är säker för sina användare.

Kännetecken för moderna trädgårdslampor

Dagens trädgårdslampor är äkta elegans och visar kreativiteten hos sina designers. Enkla, finessfria armaturer har försvunnit från trädgårdarna och ersätts av mer och mer sofistikerade trädgårdslampor med former som hänvisar till den klassiska stilen. Vackra lyktor med justerbar höjd, magnifika dekorerade vägglampor, ovanliga hängande lampor modellerade efter lampor från svunna tider, ger trädgårdarna enastående skönhet och prakt.

Moderna trädgårdslampor är främst pollare i olika höjder, från de lägsta som lyser upp gräsmattan, till de över en meter långa som gör att du kan belysa en mycket större del av trädgården. För att belysa enskilda buskar, träd eller andra platser används oftast strålkastare med starkt ljus. Många trädgårdslampor förekommer i sk "familjer" - serier som låter dig skapa intressanta ljuskompositioner av olika slag med hjälp av matchande belysningsarmaturer.

Vad är inne i trädgårdsbelysning idag?

Den senaste trenden bland trädgårdsdekorationer är mycket innovativa trädgårdslampor i form av en boll. De är en av de mest effektiva formerna för utomhusbelysning, men du kan också placera dem med i sitt hem. Små, snygga bollar kommer att belysa vägen till huset, dekorera din trädgård och skapa en unik, mysig atmosfär. Vill du betona blomsterrabatter eller en damm? Trädgård boll-lampa från vårt erbjudande är ett estetiskt och praktiskt sätt att ge din trädgård en magisk atmosfär.

Trädgårdsbollar - dekoration och praktisk lösning till din trädgård

Trädgårdbollar från vårt erbjudande är en riktig hit för de som älskar geometriska former inspirerade av rymden och planeter. Denna minimalistiska men effektiva form av trädgårdsbelysning gör det omöjligt att vända bort blicken från lamporna och omgivningen. Vår butik erbjuder en mängd olika tillgängliga belysningsvarianter. Du kan välja klassiska trädgårdsbollar som ser snygga ut samt ovanliga former som stjärnor, krukor eller kuber. Tack vare det kommer trädgården att se modern och avantgardistisk ut.

Trädgårdsbollar - skönhet och funktionalitet

Vackra omgivningar förtjänar en lika vacker miljö. Ljusspelet kommer att betona stämningen i de exceptionellt charmiga delarna av trädgården. Vackert och intensivt ljus gör att du kan se dem även efter skymningen. Trädgårdsbollar kännetecknas av funktionalitet och tekniska lösningar som gör dem pålitliga och solida. Välj konstnärliga utomhuslampor för att dekorera din trädgård som kommer att glädja dig och dina gäster!

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel