Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Utomhusbelysning

( antal produkter: 6 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Filter: färg
Pris
-

Belysning utomhus hem och trädgård

Välplanerad utomhusbelysning är mycket viktig. Den skrämmer bort potentiella tjuvar och visar rätt väg för inbjudna gäster. Artificiellt ljus g’r det också möjligt att uppskatta hur fin ditt hem och din trädgård är, även när det är mörkt ute. Utomhusbelysning skapar en unik atmosfär. Utomhuslampor har också en dekorativ funktion. De kan användas som:

utomhusbelysning tak
vägglampor utomhus
utebelysning pollare
trädgårdslampor

Framför allt bör du vara konsekvent när du väljer lamporna - om belysningen är modern är det värt att hålla sig till den stilen och inte blanda olika stilar (lamporna produceras vanligtvis i så kallade serier eller familjer och det är bäst om du köper lamporna inom samma serie/familje). Minimalism är alltid bäst. Håll belysning stämningsful och subtil, särskilt om lamporna kan synas genom husets fönster. Starkaste ljuset ska placeras vid gångstigar och hinder (t.ex. trappor) och mjukare ljus - vid ingången till huset och fastigheten.

IP44 klassning

IP står för "Index of Protection" och består av två siffror. Den första betecknar skyddsgrad mot fasta ämnen och den andra skyddsgrad mot vätskor. Vanligen har belysningsprodukterna skyddsklassen IP20 (vilket betyder inomhusbruk, i ett torrt rum). De flesta produkter som säljs i vår butik ingår just i denna klassen.

Utomhuslampor (med ökad skyddsklass) tillhör en separat kategori. IP44-armaturer är lampor som är resistenta mot dammpartiklar, smuts och vatten. Lamporna med en sådan skyddsklass kan säkert installeras som en fasadbelysning. Även under ösregn finns det ingen risk att lampan skadas av vatten. Om du fortfarande tvivlar på säkerheten för denna typ av lampor kan du säkert välja dem med högre skyddsklass.

Varför är det värt att köpa en utomhuslampa i vår butik?

• Vi erbjuder ett stort urval och högkvalitativa produkter.
• Vi garanterar låga priser.
• Du får en garantiperiod för varje produkt.

Du kan betala för köp i vår lampbutik via banköverföring eller kort. Det är också möjligt att betala hälften och hälften för beställningar över 10 000 kr. Vi arbetar med en pålitlig fraktfirma som levererar snabbt och billigt. Om du är intresserad av grossistinköp (t.ex. för hotell eller restauranger) hjälper vi dig att finansiera transaktionen. Våra anställda försöker uppfylla alla våra kunders önskemål. Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta vår kundserviceavdelning i fall du har frågor eller funderingar. Svar på frågor om online shopping och andra information om ljus och lampor finns i fliken "Regler".

pixel