Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Leverans

Vi har goda nyheter! Selly Home levererar möbler till dig gratis! När du köper dina drömmöbler tar vi hand om leverans utan extra kostnader. Erbjudandet gäller personer som bor i städer med postnummer 00000-79999. Priset för frakt till andra destinationer beror på paketens storlek och vikt.

Leverans för 0 SEK speciellt för dig!

Gratis leverans av möblerna du alltid har drömt om har blivit ett faktum! Vi levererar möblerna du har köpt gratis i städerna med postnummer 00000-79999! Om du beställer ett skrivbord med gratis frakt eller andra möbler är fraktkostnaden 0 SEK. För mer information om leverans är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att förklara hur enkelt det är att göra en sådan beställning och dra nytta av fri frakt
 
Leveranspriset för beställningar över postnummer 79999 beräknas utifrån storleken och vikten på paketen / paketen! Kontakta oss om du har några frågor.

Online möbelköp - fri frakt

I vårt erbjudande erbjuder vi många olika högkvalitativa möbler till låga priser. Vi har exempelvis mediamöbler, hörnsoffor och alla andra möbler med gratis leverans! Med våra möbler kommer du att arrangera din interiör på ett snyggt sätt.

Vi tar hand om ett effektivt beställningssystem och pålitlig leveranslogistik. Våra erfarna förare levererar paket direkt till den adress du har angett. Om du bor i område med postnummer 00000-79999 gäller fri frakt! Vi har också sett till att leveranspriser för postnummer över 79999 är attraktiva. Vi vill att produkterna som köpts i vår butik ska nå ditt hem i perfekt skick, därför packar vi dem noggrant och tar hand om alla på samma sätt.

 
pixel