Spotlight

(antal produkter:46 )

Spotlights - modern belysning för ditt hem

Modern design som passar perfekt in i industriella utrymmen eller ett elegant utseende som ger ett rum en unik karaktär? Båda dessa kriterier uppfylls av vår Sellys.se onlinebutik. Den presenterade spotbelysningen passar perfekt med kundernas samtida behov och säkerställer inte bara utmärkta estetiska värden utan också rätt kvalitet och pålitlighet vid användningen.

Vad är spotbelysning?

Spotlight-lampa är en funktionell och effektiv ljuskälla som lyser upp alla utrymmen. De kännetecknas av en punktig, rörlig ljuskälla som kan riktas in i ett specifikt utrymme för att belysa eller exponera det. Möjligheten till fri justering av ljusstrålen ger obegränsade möjligheter att ordna rum med användning av ljuseffekter, där korrekt utformad belysning blir det grundläggande verktyget.

Spotlights - praktiska tillämpningar

Spotlight-lampor används både i bostäder och lägenheter samt i kommersiella och offentliga utrymmen. De kan installeras i kök, vardagsrum, trappa, sovrum, kontor och många andra rum, vilket varje gång ger en unik visuell effekt. Placerade i taket kan de vara huvudbelysningen i rummet, belysa hela rummet eller komplettera andra, centralt upphängda lampor och belysa endast utvalda delar av interiören.

I vår butiks erbjudande hittar du ett brett utbud av olika modeller, mönster och typer av spotbelysning. Material som krom, mässing eller glas och deras möjliga kombinationer möjliggör det perfekta urvalet av lämplig lampa för din inredning.

Tre skäl till varför kunder väljer spotlight-lampa mest

1. Energieffektivitet - uppnås tack vare användningen av LED line® ES111 GU10-teknik. Det är en perfekt lösning för belysningssystem för butiker, gallerier, museer och andra platser där exakt ljusriktning och god färgåtergivning av belysta föremål är väsentliga.
2. Optimal ljuseffekt och högsta kvalitet - en 12W COB-diod användes som ljuskälla med högt färgåtergivningsindex CRI> 80 användes som ljuskälla. Den universella vita dagsljusfärgen (4000K) fungerar i de flesta belysningsprojekt och garanterar dessutom en förlängd livslängd för spotlight-armaturer.
3. Vård för miljön - våra lampor tillverkas i enlighet med ekologiska standarder, med miljövänliga material, lacker och komponenter. Tack vare det är de helt neutrala för sina användare såväl som för vår planet.

De senaste trenderna inom inredningsdesign tack vare spotlight-lampor

Den exklusiva serien av tubformade spotlight-lampor kombinerar de nyaste trenderna med funktionaliteten. En spotlight tak med en gyllene nyans fylld med svart ger en original effekt av diffust ljus. Belysning från denna samling kommer att vara ett utmärkt komplement till det modernistiska interiören i ditt hem. Det kommer också att fungera bra på moderna platser - barer, restauranger, kaféer eller hotellutrymmen. Om du vill diversifiera inredningen och ge den en original karaktär, välj spotbelysning.

Hög kvalitet garanterar bästa belysning

Spotlight-lampor är modern och original design. I vår webbutik hittar du ett varierat urval av spotlightbelysning - hänglampor, vägglampor, taklampor eller LED-lampor. Vi erbjuder produkter med 1,2, 3 eller till och med 4 ljuskällor. Genom att välja våra beprövade produkter investerar du i funktionell och säker belysning som kommer att tjäna dig i många år.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel