Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Spotlight

( antal produkter: 24 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Filter: färg
Pris
-

Spotlights - modern belysning för ditt hem

Modern design som passar perfekt in i industriella utrymmen? Elegant utseende som ger ett rum en unik karaktär? Sellys.se onlinebutikens erbjudande uppfyller båda två kriterier. Spotbelysningen som du kan hitta i butiken, passar perfekt med kundernas behov och säkerställer inte bara utmärkta estetiska värden utan också bra kvalitet.

Vad är spotbelysning?

Spotlight-lampor är en funktionell och effektiv ljuskälla som belyser alla utrymmen. De kännetecknas av rörlig ljuskälla som kan riktas in åt vilket håll du vill. Fri justering av ljusstrålen ger obegränsade möjligheter att ordna rum genom att använda ljuseffekter. Korrekt designad belysning blir då grundläggande verktyget.

Spotlights - praktisk användning

Spotlight-lampor används både i bostäder och lägenheter samt i kommersiella och offentliga utrymmen. De kan installeras i kök, vardagsrum, trappuppgångar, sovrum, kontor och många andra rum. Belysning i varje utrymme och varje rum frambringer en unik visuell effekt. Placerade i taket kan de fungera som huvudbelysningen i rummet eller komplettera andra, centralt upphängda lampor och belysa endast utvalda delar av interiören.

I butikens erbjudande hittar du ett brett utbud av olika modeller, mönster och typer av spotbelysning. Lampor i krom, mässing eller glas samt deras möjliga kombinationer gör det lättare att välja en passande belysning till din inredning.

Tre skäl till varför kunder väljer spotlight-lampa mest

1. Energieffektivitet - uppnås tack vare användningen av LED line® ES111 GU10-teknik. Det är en perfekt lösning till belysningssystem i butiker, gallerier, museer och andra platser där belysning måste vara av den högsta kvaliteten.
2. Optimal ljuseffekt och högsta kvalitet - en 12W COB-diod med högt färgåtergivningsindex CRI> 80 användes som ljuskälla. Den universella vita dagsljusfärgen (4000K) fungerar i de flesta belysningsprojekt och garanterar en förlängd användning för spotlight-armaturer.
3. Miljövänlighet - våra lampor tillverkas i enlighet med ekologiska standarder, med miljövänliga material, lacker och komponenter. Tack vare det är de helt neutrala för sina användare såväl vår planet.

De senaste trenderna inom inredningsdesign tack vare spotlight-lampor

Den exklusiva serien av tubformade spotlight-lampor kombinerar de nyaste trenderna med funktionaliteten. En takspotlight med en guld nyans med svarta inslag ger en effekt av diffust ljus. Belysning från denna samling kommer att vara ett utmärkt tillskott till det modernistiska interiören i ditt hem. Det kommer också att fungera bra i barer, restauranger, kaféer eller hotellutrymmen. Om du vill diversifiera inredningen och ge den en original karaktär, välj spotbelysning.

Hög kvalitet garanterar bästa belysning

Spotlight-lampor är modern och original design. I vår webbutik hittar du ett varierat urval av spotlightbelysning - hänglampor, vägglampor, taklampor eller LED-lampor. Vi erbjuder produkter med 1,2, 3 eller till och med 4 ljuskällor. Genom att välja våra beprövade produkter investerar du i funktionell och säker belysning som du kommer att använda i många år.

pixel