Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Belysning sovrum

( antal produkter: 63 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Belysning för sovrummet

Sovrum är en plats att koppla av och vila efter en lång dag där varmt ljus ska regera. Lampor som ger svagt ljus eller riktat ljus är den perfekta belysningslösningen för detta rum. Sänglampor placerade bredvid sängen kommer att vara bäst för läsning, vägglampor eller en golvlampa som står nära fåtöljen spelar också en viktig roll. Det är också värt att överväga i designfasen om bekväm tillgång till lampbrytare så att du inte behöver stå upp för att stänga av lamporna när du lägger dig. Om vi ​​också har en garderob i sovrummet - strålkastare eller fläckar fungerar bra i dess omgivning. Å andra sidan är det att föredra att använda kallt ljus vid sminkspegeln. Det är också värt att betona detaljerna i rummet, såsom väggens dekorativa struktur.

En avkopplande färg

Ljuset i sovrummet ska vara varmt, mjukt och snyggt diffust (det ska inte störa oss). Den mest lämpliga färgen är mellan 2700 - 3000 K. Den är gul, levande ljus. I inget fall ska vi satsa på en kall färg som tröttar ögat och stimulerar kroppen. Vad som fungerar på kontor kommer inte nödvändigtvis att ge oss rätt humör hemma. Ett intressant alternativ är standard-lysdioder med opalt glas (inte transparent). Då kan vi vara säkra på att ljuset inte kommer att vara skarpt alls, tvärtom - det kommer att sätta oss i ett lyckligt avslappnat tillstånd och till och med vila oss i sömn.

Ljusdesign i sovrummet till en premie

En mycket viktig faktor är arrangemanget av själva armaturerna. Förutom allmänbelysning bör vi ta hand om ytterligare ljuspunkter. Med detta tillvägagångssätt kan vi vara säkra på att varje zon kommer att vara ordentligt upplyst, hela interiören kommer att ha en chans att presentera sig i all sin glans och vi kommer att kunna påverka atmosfären i sovrummet. När det gäller huvudarmaturen, som ansvarar för allmänbelysning, är det värt att vara uppmärksam på att den jämnt belyser hela rummet. Effekten av behagligt diffust ljus tillhandahålls av lampor med sfäriska lampskärmar av lätt, subtilt genomskinligt material.

När det gäller belysning är sängutrymmet en strategisk plats i sovrummet. Låt oss se till att det finns armaturer på båda sidor om det, vilket kommer att vara en extra ljuskälla. Nyligen har taklampor monterade på båda sidor av sängen visat sig vara en riktig hit. Denna lösning ser intressant ut, designer och mycket praktisk. Vägglampor, bordslampor eller golvlampor är ett annat alternativ. Kom bara ihåg att hålla dem på säkert avstånd från sängen.

Ett komplett utbud av möjligheter

För att möta våra kunders olika preferenser och krav försöker vi presentera olika typer av belysning inom varje typ av belysning. Tack vare detta har vi en mängd sovrumslampor, och både entusiaster av klassiker och kristaller, liksom människor som föredrar minimalism, modernitet och industriell stil, hittar något för sig själva.

När du väljer att köpa i vår butik kan du vara säker på högsta kvalitet och säkerhet. Våra sovrumslampor är kända produkter från kända tillverkare, tillverkade av högkvalitativa material och garanterar tillfredsställande användning under många år.

pixel