Golvbelysning

(antal produkter:17 )

Golvbelysning - låt dig förtrollas av ljusets magi!

Välvalt golvbelysning är oerhört viktigt både för interiörens estetik och för invånarnas välbefinnande. Med tanke på detta har vi i vår webbutik samlat golvbelysning från de bästa formgivarna, bland vilka var och en av våra kunder kommer att hitta lampor som passar perfekt för honom.

Rik historia

Golvbelysning introducerades först i Frankrike i slutet av 1600-talet. Det har genomgått många förändringar sedan dess, men det har inte tappat sin relevans. Moderna golvbelysningsmodeller är inte bara en ljuskälla utan också verkliga konstverk, gjorda enligt traditioner eller i helt nya koncept.

Ett brett utbud av golvbelysning

Sellys.se är en plats där vi vill presentera original, modern belysning av de mest uppskattade varumärkena. Här hittar du olika typer av golvbelysning: exklusiva golvlamporträgolvlampor och golvläslampor. Våra lampor är ett tecken på högsta kvalitet och den mest intressanta designen. Beroende på din smak och idéer för inredning hittar du här modern och klassisk belysning, minimalistisk och snygg, samt belysning i olika färger och mönster. Dessa är både populära och unika delar av de bästa formgivarna.

Dessutom fungerar vackert golvbelysning som ett dekorativt element, och dess design kan harmoniskt passa in i hela interiören, det kommer säkert att ge snygg inredning vardagsrum.

Vilka glödlampor är lämpliga?

När du väljer en lampa för ditt rum, var uppmärksam på antalet och typen av gängan. Den vanligaste typen är E14, men det finns också tillbehör med så kallad liten gängor - E27. Halogenlampor är vanligtvis monterade i en G9-gänga. Det finns också specialadaptrar. Om du bryr dig om de låga kostnaderna för att använda din belysning, välj energisparglödlampor.

Du kan också välja lysdioder som dessutom kännetecknas av en lång livslängd. Välj ljustemperaturen efter dina personliga preferenser och naturen i rummet där det ska fungera. Dra nytta av det rika erbjudandet i vår butik - på ett ställe hittar du allt du letar efter, snabbt och utan problem.

Golvbelysning - gjord för dina behov

Vårt mål är att skapa ett utrymme där våra kunder hittar det rikaste valet av golvbelysning och hjälper till att göra den. Vi rekommenderar med glädje och professionalism, underlättar skapandet av belysningssystem anpassade efter behov och smak, eller val av dekorativa lampor. Vi inbjuder dig att handla och dra nytta av våra rådgivares professionella support, och vi garanterar att vi kommer att charma dig med ljusets magi!

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel