Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Golvbelysning

( antal produkter: 12 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Golvbelysning - låt dig förtrollas av ljusets magi!

Väl utvald golvbelysning är oerhört viktigt både för interiörens estetik och för invånarnas komfort. Med tanke på detta har vi i vår webbutik samlat golvbelysning skapade av de främsta designers. Bland alla förslag kommer du säkert att hitta lampor som perfekt passar till din interiör.

Händelserik historia

Golvbelysning introducerades först i Frankrike i slutet av 1600-talet. Den har genomgått många förändringar sedan dess, men den har aldrig tappat sin betydelse. Moderna modeller av golvbelysning är inte bara en ljuskällor utan också verkliga konstverk, gjorda enligt traditioner eller i helt nya koncept.

Ett brett utbud av golvbelysning

Sellys.se är en plats där vi presenterar originell och modern belysning av de mest uppskattade varumärkena. Här hittar du olika typer av golvbelysning: exklusiva golvlamporträgolvlampor och golvläslampor. Våra lampor har den högsta kvaliteten och den mest intressanta designen. Beroende på din smak och idéer för inredning hittar du modern och klassisk belysning, minimalistisk och snygg belysning samt belysning i olika färger och mönster.

Dessutom fungerar vacker golvbelysning som ett dekorativt element, och designen kan passa in i hela interiören. Det kommer säkert att skapa snygg inredning i vardagsrummet.

Vilka glödlampor att välja?

När du väljer en lampa för ditt rum, var uppmärksam på antalet och typen av gängan. Den vanligaste typen är E14, men det finns också tillbehör med så kallad små gängor - E27. Halogenlampor monteras vanligtvis i en G9-gänga. Det finns också specialadaptrar. Om du bryr dig om kostnaderna för att använda din belysning, välj energisparglödlampor.

Du kan också välja lysdioder som också kännetecknas av en lång livslängd. Välj ljustemperaturen efter dina personliga preferenser och inredningen i rummet där lampan ska användas. Kolla vårt det rika erbjudande och hitta allt du letar efter på ett ställe, snabbt och utan problem.

Golvbelysning - gjord för dina behov

Vårt mål är att skapa ett utrymme där våra kunder hittar det rikaste utbudet av golvbelysning och hjälp med att välja rätt. Vi gör vårt bästa att ge profesionella råd som underlättar val av belysningssystem anpassade efter behov och smak, eller val av dekorativa lampor. Vi inbjuder dig att handla hos oss och dra nytta av våra rådgivares professionella support. Vi garanterar att vi kommer att charma dig med ljusets magi!

pixel