Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Inomhusbelysning

( antal produkter: 238 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Belysning inomhus som ett dekorativt inslag i rum

Inomhusbelysning är en obligatorisk del av inredningen i ditt hem. Den spelar både en dekorativ och funktionell roll. Inom olika stilar: skandinavisk, rustik, klassisk, glamour eller modern, hittar du den perfekta belysningen till ett modernt hus på sellys.se :

fina taklampor i modern stil till ett studiokök;
sänglampor ovanför sängen till ett klassiskt eller modernt sovrum;
• en stor bordslampa som du såg i din favoritfilm;
• ljus väggbelysning till ditt barns rum;
• fina snygga golvlampor till det rymliga vardagsrummet.

Belysning inomhus förändrar lägenhet

Oavsett om du dekorerar eller renoverar din lägenhet kan du skapa en ny stämning i din interiör genom att använda rätt belysning. Innan du köper är det värt att ägna lite uppmärksamhet åt lampornas stil, form, material och färg. Inomhusbelysning kan förändra varje rum eller matsal och det påverkar vårt humör – hjälper dig koppla av och stimulerar under arbetet. Tack vare rätt val på belysning skapar du en unik atmosfär som gör att du kan få ut det bästa ur rummet. Det kommer att betona den individuella stilen och stämningen i våra rum och det i sin tur ökar deras attraktivitet. Om du ordnar eller renoverar ditt hem är vårt erbjudande just för dig.

Varför är det värt att köpa belysning inomhus från oss?

• Vi erbjuder ett stort urval och högkvalitativa produkter.
• Vi garanterar låga priser.
• Du får en garanti för varje produkt.

Du kan betala för köp i vår lampaffär via banköverföring eller kort. Det är också möjligt att betala 50/50 för beställningar över 10 000 kr. Vi arbetar med ett pålitligt fraktföretag som utför transporter snabbt och billigt. Om du är intresserad av grossistköp (t.ex. för hotell eller restauranger) hjälper vi dig att finansiera transaktionen. Våra anställda försöker uppfylla alla kunders önskemål. Vi svarar gärna på dina frågor. För att göra detta, kontakta vår kundserviceavdelning. Svar på frågor relaterade till online shopping och annan intressant information om ljus och lampor finns i fliken "Regler".

pixel