Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

LED-lampor

( antal produkter: 13 )
Höjd [cm]
Typ av glödlampa
Ljusstyrka [Lm]
Filter: färg
Pris
-

Belysning med LED-lampor

LED-lampor har blivit ganska populära under de senaste åren. Deras fördelar kan man räkna upp läbge, men den viktigaste är energieffektivitet. LED-lampa använder mindre ström än vanliga LED-lampor som brukades använda överallt - i hem, kontor och offentliga utrymmen. Kostnaden för LED-lampor lönar sig redan efter några månader med en påtagligt minskning av elräkningarna.

Människor som bryr sig om miljö och ekologi uppskattar särskilt LED-lampor på grund av att de avger mycket mindre koldioxid och skadlig UV-strålning. I vår butik har vi ett brett urval av LED-lampor som belyser hem, kontor och alla andra rum i huset.

Varför LED-lampor?

De största fördelarna med LED-lampor är energieffektivitet - de ger upp till 70% lägre kostnader och längre hållbarhet, upp till 50 000 driftstimmar. I vårt erbjudande hittar du LED-lampor från 3W till 15W, tillgängliga i två ljusfärger: varm - (med en temperatur på 3000K) för belysning av bostadsrum och vit/neutral (4000K-4500K). Armaturerna som finns i vår butik är LED-lampor med GU10- och G9-socklar, lämpliga för LED-lampor som drivs av 230V. Ett brett utbud av lampformer gör att du kan välja rätt produkt för dina behov.

Belysning med LED-lampor - välj klokt!

När du väljer en LED-lampa, var uppmärksam på vilken sockeln den har. För att göra det lättare för dig att hitta rätt LED-lampa har vi sorterat dem efter vilken typ av gängen de har. Tack vare detta kan du välja passande LED-lampa till din lampa för att få den bästa effekten. Kom ihåg att inte bara visuella egenskaper är viktiga!

LED-lampor ska matchas med ljusets kraft och färg (varm eller kall). Genom att klicka på enskilda produkter i denna kategori lär du dig mycket mer om en viss modell. Det är värt att jämföra flera produkter för att slutligen köpa den mest tillfredsställande. Vissa LED-lampor har frostat hölje som mjukar upp ljuset som utstrålas.

LED-lampor och traditionella glödlampor

LED-lampor och deras traditionella motsvarigheter skiljer sig, särskilt när det gäller teknik som används. LED-lampor förbrukar upp till 80% mindre energi. Därför väljer moderna kunder oftast denna typ av ljuskälla. LED-lampor är också ett mycket miljövänliga val. Inga skadliga kvicksilver eller blyföreningar har använts i LED-lampors produktion, och återvinningen är mycket enklare.

Hur länge håller LED-lampor?

LED-lampor håller upp till 50 000 timmar. Detta innebär över 34 års arbete med en daglig användning av fyra timmar. Så du kan koppla av vid LED-lamporna utan att oroa dig för att det snart blir mörkt.

Varför är det värt att köpa LED-lampor - sammanfattning

En LED-lampa är den mest energibesparande ljuskällan. Den kan ersätta en traditionell ljuskälla för den använder också vanliga socklar. LED-lampor visar hög ljuseffektivitet och mycket lång hållbarhet. De återger färger och når full ljusstyrka på mycket kort tid. LED-energisparlampor är också miljövänliga på grund av frånvaro av kvicksilver och andra kemikalier.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel