LED-lampor

(antal produkter:15 )

Belysning med LED-glödlampor

LED-glödlampor har vunnit stor popularitet de senaste åren. Deras fördelar kan räknas upp under lång tid, men den viktigaste av dem är energieffektivitet och därmed spara pengar. En LED-glödlampa använder mindre el än vanliga glödlampor som en gång användes överallt - i hem, kontor och offentliga utrymmen. Kostnaden för att köpa en LED-glödlampa lönar sig efter några månader med en minskning av elräkningarna.

Människor som bryr sig om miljö och ekologi uppskattar särskilt LED-glödlampor på grund av att de avger mycket mindre koldioxid och skadlig UV-strålning. Vi har ett brett urval av LED-glödlampor som belyser ditt hem, kontor och vad du än vill.

Varför LED-glödlampor?

De största fördelarna med LED-glödlampor är: energieffektivitet - de ger upp till 70% lägre kostnader och längre hållbarhet - upp till 50 000 driftstimmar. Vi har glödlampor med en effekt från 3 till 15W, tillgängliga i två ljusfärger: varm - (med en temperatur på 3000K) för belysning av bostadsrum och vit / neutral (4000K-4500K). Armaturerna som finns i vår butik är LED-glödlampor med GU10- och G9-gängor - finns i halogen och glödlampor som drivs av 230V. Ett brett utbud av lampformer gör att du kan välja rätt produkt för dina behov.

Belysning med LED-glödlampor - välj klokt!

När du väljer en LED-glödlampa, var uppmärksam på vilken gängen den har. För att göra det lättare för dig att hitta rätt LED-glödlampa har vi sorterat dem efter vilken typ av gängen de har. Tack vare detta kan du justera glödlampans form till din lampa för att få bästa visuella effekt. Man bör också komma ihåg att inte bara visuella egenskaper är viktiga.

LED-glödlampor ska matchas med ljusets kraft och färg (varm eller kall). Genom att klicka på enskilda produkter i denna kategori lär du dig mycket mer om en viss modell. Det är värt att jämföra flera av dem för att köpa den mest tillfredsställande. Vissa glödlampor har frostat hölje som mjukar upp det utsända ljuset.

LED-glödlampor mot traditionella glödlampor

LED-glödlampor och deras traditionella motsvarigheter skiljer sig åt i nästan allt när det gäller teknik som används. LED-glödlampor förbrukar upp till 80% mindre energi, varför moderna kunder oftast väljer denna typ av ljuskälla. LED-glödlampor är också ett mycket grönare val. Inga skadliga kvicksilver eller blyföreningar har använts i deras produktion, och deras bortskaffande är mycket enklare.

Hur länge håller LED-glödlampor?

LED-glödlampor håller upp till 50000 timmar och använder 80% mindre energi än konventionella glödlampor. Detta innebär över 34 års arbete med en daglig användning av fyra timmar. Så du kan luta dig tillbaka och koppla av vid LED-glödlamporna utan att oroa dig för att det snart blir mörkt.

Varför är det värt att köpa LED-glödlampor - sammanfattning

En LED-glödlampor är den mest energibesparande ljuskällan. Det kan ersätta en traditionell ljuskälla på grund av användningen av typiska former och gängar. Det visar hög ljuseffektivitet och mycket lång hållbarhet. Det återger perfekt färger och når full ljusstyrka på mycket kort tid. LED-energisparglödlampor är också miljövänliga på grund av frånvaro av kvicksilver och andra kemikalier.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel