Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Vägglampor utomhus

( antal produkter: 2 )
Filter: färg

Utomhus vägglampor - stjärnor på hemfasaden

Den yttre vägglampan är en modern form av fasadbelysning. Modern utomhusvägglampa kännetecknas främst av en sofistikerad och genomtänkt form. De flesta av de fasadlampor som presenteras i vår butik domineras av vägglampor i svart eller glänsande krom. Den klassiska utomhusvägglampan är också mycket populär.

Klassisk vägglampa utomhus

En klassisk utomhusvägglampa är ofta utformad som en lykta. I detta fall dominerar den yttre vägglampan i svart och guld. Den yttre vägglampan förbättrar avsevärt komforten på att röra sig runt på fastigheten. Se även våra andra utomhuslampor som kan fungerar bra på din terrass.

Trädgårds vägglampa

Varma sommarkvällar bidrar till mer frekventa utomhusaktiviteter. Stora terrasser och trädgårdar uppmuntrar att tillbringa mer tid utomhus. Trädgårdsvägglampan är den perfekta extrabelysningen som perfekt ska fungera i de platser. Korrekt utvald trädgårdsvägglampa kommer att betona de estetiska värdena på fasaden.

När du väljer en trädgårdsvägglampa bör du vara uppmärksam på skyddsgraden. En trädgårdsvägglampa utsätts för alla slags väderförhållanden och det är mycket viktigt att välja modellen med högsta möjliga skyddsgraden. Det kommer att garantera att du kan använda lampan i flera år.

Var är det bästa stället att placera utomhusvägglampor?

Innan du bestämmer dig för att köpa utomhusbelysning är det värt att överväga var den ska placeras. Tack vare det är det lättare att välja rätt typ av vägglampa, ljusintensitet som lampan ska ha eller välja om lampan ska ha rörelsesensorer. Utomhus vägglampa placeras oftast:

• nära ytterdörren;
• på terrassen;
• längs stigarna runt huset;
• i trädgården;
• längs stigarna som leder till ingångsporten eller garageporten;
• vid gårdsbyggnaderna.

Ändå är det värt att komma ihåg att varje belysning ska skräddarsys efter hushållets behov. Av denna anledning bestämmer vissa människor att installera utomhusvägglampor i sådana rum som en källare, garage eller till och med ett loft. Anledningen är oftast det faktum att den yttre vägglampan kännetecknas av större motståndskraft mot fukt eller olika typer av mekaniska skador, så den fungerar bättre på mer krävande platser.

Vad borde man veta om att välja vägglampor utomhus?

Korrekt utvald utomhusbelysning ökar säkerheten, gör att du kan njuta av kvällarna på terrassen och är en unik dekoration av huset. På grund av detta är utomhusvägglampor en integrerad del av alla arrangemang för många fastighetsägare och inredare.

Därför är det värt att bekanta sig med de olika typerna av utomhusvägglampor och välja de som bäst uppfyller alla förväntningar. I vår webbutik Sellys.se erbjuder vi många olika lampmodeller som kännetecknas av hög kvalitet och original design.

pixel