Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Belysning badrum

( antal produkter: 37 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Badrumsbelysning - skönhet och komfort

Ett effektivt och funktionellt badrum handlar inte bara om möbler och sanitetsutrustning. Ett extremt viktigt inslag i dess utrustning är också vägg- och taklampor, som utgör badrumsbelysning. Ljuset i rummet låter oss inte bara fungera i det utan problem. Det skapar också en unik atmosfär, tack vare vilken det är trevligt för oss att vara där.

Ett avkopplande bad i skrikande hårt ljus kanske inte är så trevligt. Det räcker dock att byta lampa och det kommer att förvandlas till ett oförglömligt ögonblick. Utrusta dig med en mängd olika badrumsbelysning så att du kan välja vad du behöver mest just nu. Ta hand om ditt välbefinnande idag!

Badrumslampor - vilken ska man välja?

Badrummet är en av de få ställen där det inte är troligt att universella hängande lampor fungerar. Deras design kan vara problematisk under vardagsbruk av rummet - till exempel kan de lätt fångas med en handduk. Takbelysning badrum bör inte bara jämnt belysa hela interiören utan också störa.

Tak fungerar bäst här. De plafonder som erbjuds av oss kommer att monteras i taket och belysa rummet noggrant. Välj ramar för stänksäkert nät, så kan du visa sådana arkitektoniska element i ditt badrum på ett intressant sätt som undertak, fördjupningar eller andra konstruktionsdetaljer.

I sin tur kommer badrumsbelysningen ovanför spegeln att kasta jämnt ljus i ansiktet under daglig smink eller rakning. Så det gör att du kan vara exakt och spara tid och nerver. Det är här som badrumsvägglampan kommer till nytta, och helst några.

Hur mycket ljus ska det vara i badrummet och vilken färg ska du välja?

Mängden ljus som krävs i ett badrum beror på flera faktorer:

  • rumsstorlek;

  • yta;

  • rumslayout - rektangulär form eller kanske bokstaven "L";

  • tillägg i rummet;

  • storlek och placering av skåp, utrustning.

I badrum upp till 10 kvadratmeter är den rekommenderade mängden ljus cirka 1800 lumen. Vi kommer att tillfredsställa detta belopp med cirka 4 LED-lampor på 5W eller 3 traditionella glödlampor på 60W. Det finns inget som förhindrar ännu mer ljus, men värdet bör inte underskattas. Att veta hur många glödlampor du kan installera i badrummet, välj lämpliga lampmodeller - för en eller flera glödlampor (t.ex. en taklampa).

När det gäller ljusets färg är badrummen i de flesta fall ljusa och väl upplysta. I det här fallet rekommenderas att du väljer en kall färg (som liknar dagsljus), vilket är till hjälp när du utför morgontoaletten, rakar eller sminkar. Men för att introducera lite atmosfär, t.ex. när du badar i ett badkar, sätt på en punkt med en varm färg. Kom ihåg att du kan ändra färg genom att välja lampmodeller utrustade med glödlampor. När du väljer lampor med integrerade LED-ljuskällor måste detta beslut fattas när du köper badrumslampan.

 

pixel