Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Takbelysning

( antal produkter: 110 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Taklampor – centrala punkten i interiören

Taklampa är den mest universella belysningen i alla hem. Den fungerar i alla möjliga arrangemang och ger oss en stark och effektiv ljuskälla, oavsett hur stort rummet är. Den gör interiören vacker, mysig och attraktiv. Tack vare olika och originella lampskärms designer kan du skapa din dröminredning och experimentera lite med praktiska tillskott i vardagsrummet eller andra rum såsom hängande lampor.

Taklampa till sovrum - en mysig atmosfär och stil

Vårt erbjudande inkluderar även taklampor till sovrum. Hängande fina taklampor med lampskärmar ska fungera bra i sovrummet. I vår butik kan du välja bland en mängd olika färger och lampskärmformer. Tack vare det har du garanti på att du bestämmer dig för det som är bäst till din interiör.

Taklampa till vardagsrum – en klassisk dekoration

Letar du efter en klassisk taklampa i rustik stil? Den stilen kommer att samspela perfekt med en rotting taklampa som skapar elegans och mys i rummet. Stilen i ditt vardagsrum kommer också att betonas av stora taklampor i mässing eller koppar.

Ovanliga och billinga taklampor

För människor som gillar att leka med olika stilar har vi förberett ovanliga taklampor. De kännetecknas av modern design, trendiga färger och unika material de tillverkas av. Ovanliga taklampor kommer att passa till alla interiörer med en exceptionell karaktär. De är unika, moderna och framför allt billiga. De kommer att vara ett utmärkt tillskott och kommer att skapa en mysig stämning i rummet. Hängande lampor i krom och justerbara hängande lampor är också anmärkningsvärda. De passar in i alla interiören.

Vilka taklampor är trendiga nu?

Modeller av naturliga eller enkla material, så som trä, tyg, glas eller metall, är särskilt populära. Minimalistiska belysningsarmaturer är också inne - enkel design utan onödiga dekorationer. De mest populära typer på takbelysning är:

guld taklampa;
silver taklampa;
svart taklampa.

På vilken höjd är det bäst att montera en taklampa ovanför bordet?

En taklampa upphängd för lågt kommer att störa. Den kan till exempel täcka ansiktet av samtalspartner, eller du kan slå huvudet mot lampan. Därför måste du följa grundregeln: taklampan ska placeras 80-100 cm ovanför bordet. Regeln är också en bra utgångspunkt för höjdjusterbara belysningsanordningar.

Kan höjden på taklampan justeras?

Många taklampor är utrustade med en praktisk mekanism så att du kan justera höjden. Det möjliggör i sin tur flexibel belysningskontroll. Lmapor som hänger högt i taket kan belysa hela rummet. Om lampan monteras lägre kommer den att exponera bordet eller köksbänken.

Hur kan man dölja eller förkorta kabeln?

I vissa belysningsarmaturer kan kabeln döljas i lampupphängningsskyddet. Du borde inte försöka förkorta kabeln själv. Tänk framför allt på säkerheten. Kom också ihåg att om du modifierar något i lampan på egen hand riskerar du att förlora din rätt till garanti.

Tips: När du köper en taklampa är det bäst att välja en modell med belysningsarmatur som möjliggör att dölja kablar. Du kan också inkorporera kabeln som ett dekorationselement i inredningen. Dessutom behöver du vanligtvis inte oroa dig för oestetiska kablar när det gäller moderna lampor. Titta runt i vår butik och hitta en stora taklampa som uppfyller dina förväntningar.

pixel