Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Väggbelysning

( antal produkter: 73 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Väggbelysning - mer än ljus

Ljus är en av de viktigaste faktorerna som påverkar utseendet på en interiören. Väggbelysning spelar en praktisk och estetisk roll. Först och främst lyser den upp rummet och påverkar också inredningen, och därmed skapar en mysig stämning.

Även det enklast inredda rummet kan få mycket av att välja rätt belysning. Då finns det inget som begränsar dig, köp lampor som du mest gillar. Undrar du vilka lampor du borde välja till ditt hem? Kolla in vårt omfattande utbud av lampor. För att göra det enklare för dig, har vi samlat olika typer av väggbelysning på ett ställe.

Dekorativ väggbelysning

Vardagsrummet sjuder vanligtvis av hemliv. Anpassa belysningen till det som händer i rummet. Flera typer av lampor hjälper dig att uppnå det. Du kan tända eller släcka lamporna närsomhelst. Se till att hänga en lämplig väggdekoration bland dem. Punktbelysning som belyser en viss del av rummet, t.ex. din favoritfåtölj eller soffa, ska också fungera bra. Enkel vägglampa kan underbart betona din favoritmålning som hänger på väggen och kanske inte har hamnat i fokus förut.

Vägglampor i sovrummet skapar en trevlig stämning men du måste komma ihåg att inte välja belysning som är för stark. Belysningen i sovrummet borde tillåta dig att se föremål som befinner sig i rummet men samtidigt borde den inte stimulera för mycket. En sänglampa med en strömbrytare direkt ovanför sängen är en utmärkt lösning. Då behöver du inte kliva upp ur sängen när du vill släcka lampan.

Väggbelysning till trappuppgång

De flesta olyckor som inträffar i trappor orsakas av otillräcklig belysning. Därför är det väsentligt att investera i lämplig ljusinstallation. Inte bara av säkerhetsskäl. Belysningen på trappuppgången bör inte negligeras för att också höja livskvaliteten och estetiska aspekter.

Trappbelysningen består till största del av vägglampor. Varje trappsteg bör belysas för att minimera risken för olyckor och skador. För detta ändamål är det bäst att installera infällda lampor på relativt låg höjd. En extra fördel är lampornas eleganta utseende och attraktiva priser.

Vägglampor med ljus som riktas nedåt är en beprövad lösning. LED-lampor används alltmer i stället för traditionella energibesparande lampor. Om du använder LED-ljusremsor kommer de enskilda trappstegen att också vara mycket synliga.

I vårt stort erbjudande kan du enkelt hitta rätt lampa som passar perfekt till inredningen i ditt rum - ta en titt på våra förslag! Du behöver inte begränsa dig till lampor från endast en serie – då kan rummet se för monotont ut. Betona din stil med belysning!

pixel