Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Bordslampor

( antal produkter: 30 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Filter: färg
Pris
-

Snygga bordslampor - ett praktiskt tillskott till många interiörer

En bordslampa som inte bara belyser utrymmet på ett funktionellt sätt utan kommer också att dekorera interiören? Du kan definitivt hitta den här! Vi erbjuder ett brett urval av lampor i olika mönster, perfekta för både moderna och klassiska arrangemang, funktionella och bekväma att använda. Bordslampan kommer att vara en utmärkt lösning inte bara för ett bord utan också för ett nattduksbord, skrivbord och byrå. Du behöver inte välja mellan dekorativt värde och funktionalitet. Vi erbjuder bordslampor som är både vackra och praktiska!

Billiga och moderna bordslampor

Var och ett av våra erbjudanden har ett attraktivt pris och bekvämligheten med online shopping. Ingen brådska! Bläddra fritt bland våra bordslampor och välj den modell som passar dig bäst. Vi ser till att bordslampan du väljer levereras snabbt och säkert till den adress du anger. Den vackraste designen, den högsta kvalitet och de bästa tillverkarna - allt detta är på armlängds avstånd till bästa pris. Kolla in våra bordslampor!

Vilken bordslampa ska du välja?

När du väljer en specifik modell av en bordslampa är det värt att i förväg överväga vilket syfte du tänker använda den för. Om du tänker använda bordslampor som läsljus, välj modeller med ljusa lampskärm eller med hög ljusgenomsläpplighet. Inte bara lampskärmar är viktig här - de justerbara förlängningsarmarna kommer att vara lika funktionella. Tack vare det kan man orientera ljuskällan ordentligt.

De viktiga funktionerna i bordslampor är estetiska och dekorativa egenskaper. När du väljer en modell för en specifik interiör, var uppmärksam på de färgaccent, mönster och texturer som finns på interiörelementen. En matchande bordslampa i dessa avseenden passar perfekt in i omgivningen och ger en enastående effekt.

Nattduksbord lampa - dekorativ sänglampa för sovrummet

Nattduksbord lampor är i allmänhet inget annat än bara bordslampor. Moderna modeller bör dessutom placeras på en byrå, konsol eller toalettbord men fönsterbrädor är också lämpliga. I en sådan situation kan du följa riktningen för en ordnad estetik och köpa samma modell i rätt antal eller välja en kontrollerad diversitet.

När du väljer det andra alternativet, kom ihåg att alla lampor ska ha en gemensam egenskap - det kan vara färgschemat, materialet de är gjorda av eller den stil de passar in. Annars kommer överdrivet kaos att krypa inuti. I extrema versioner till och med effekten av kitsch såvida inte den eklektiska stilen inte har några hemligheter för dig och du använder den med känslighet.

Bordslampa med LED-belysning

Om du är en anhängare av moderna (och samtidigt energibesparande och ekologiska) lösningar är det värt att nå LED-belysning. I motsats till vad du kanske tänker har belysning mer än bara starkt vitt ljus att erbjuda. Glödlampor tillverkade i LED-teknik kan avge ljus i en färg som liknar en traditionell glödlampa. Men självklart är svalblå färg - sortimentet här.

Varje bordslampa som finns i vårt erbjudande har en specifik typ av socklar - information om detta finns i produktspecifikationen. Standardlösningarna inkluderar E27-typen, men det finns också modeller som använder andra typer - så innan du köper en glödlampa av den valda ljusfärgen kolla in om det passar till lampans sockel.

pixel