Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kristallplafonder

( antal produkter: 3 )
Filter: färg

Kristallplafonder - elegans i ditt hem

Undrar du hur du kan belysa rummen i din lägenhet? Hur gör du vardagsrummet och sovrummet lyxigare utan att förlora dess mysighet? Installera eleganta kristallplafonder! Dessa taklampor som finns i olika former kommer att försköna alla interiörer.

På grund av dess form kommer kristallplafond att fungera bra även i låga rum. Den kan monteras i en lägenhet eller ett hus. Eller kanske är det värt att lysa upp hallen på detta sätt och njuta av den unika atmosfären från entrén?

Moderna kristallplafonder

Kristallplafonder är en av de senaste trenderna inom belysningen. Denna typ av taklampa kan vara den perfekta detaljen för interiören i glamour eller industriell stil samt flera andra stilar. Tack vare sina enkla och oregelbundna former kommer kristallplafond att fungera bra i minimalistiska rum.

Unika plafonder med kristaller

Kristallplafonder kan monteras i vilket rum som helst. Det är viktigt att hitta en modell som överensstämmer med utformningen av en viss interiör. I vardagsrummet eller i matsalen kommer kristallplafonder att vara centralpunkten i arrangemanget. Det är omöjligt att inte lägga märke till dem.

Kristallplafonder i sovrummet

Kristallplafond i sovrummet skapar en magisk atmosfär. Modell med hängande kristaller kommer att vara ett utmärkt val. De gör interiören ännu mer intressant. Klassiska plafonder kan placeras även i badrummet eller i hallen. Det är dock värt att överväga vilken lösning ska fungera bäst i olika utrymmen.

Många väljer modeller utan element som sträcker sig utanför lampskärman. Detta är det mest praktiska alternativet, särskilt om taket är lågt. Kom ihåg att när du väljer en rätt belysning bör du främst tänka på dina individuella krav och preferenser.

Hur rengör jag en kristallplafond ordentligt?

Moderna kristallplafonder är extremt fashionabla och effektiva, vilket skapar en unik atmosfär i itneriörer dem befinner sig i. När du bestämmer dig för att köpa denna typ av lampa måste du komma ihåg att rengöra den regelbundet, annars ser den inte så attraktivt ut som du skulle vilja. Om du är uppmärksamma på det kan du vara säker på att kristallplafonder kommer att glädja dig länge.

För att rengöra kristallplafond ordentligt bör du först och främst:

• koppla bort lampan ifrån strömmen;
• om det finns en sådan möjlighet - ta isär armaturen;
• skruva av glödlamporna och torka av dem med en mjuk, lätt fuktad bomullsduk (se till att glödlamporna är helt torra före montering);
• rengör kristallelementen med vatten och milt rengöringsmedel (det rekommenderas inte att använda aggressiva kemikalier eftersom de kan orsaka repor eller missfärgning).

pixel