Kristallplafonder

(antal produkter:7 )

Kristallplafonder - elegans i ditt hem

Undrar du hur du kan ge glöd till rummen i din lägenhet? Hur gör jag vardagsrummet och sovrummet lyxigare utan att förlora sin mysighet? Installera eleganta kristallplafonds i dem! Dessa taklampor, som finns i olika former, kommer att försköna alla interiörer.

På grund av dess form, kristallplafond det kommer att fungera bra även i inte för höga rum. Den kan med framgång monteras i taket i en lägenhet som ligger i ett lägenhetskvarter. Eller kanske är det värt att lysa upp hallen på detta sätt och njuta av den unika atmosfären från entrén?

Moderna kristallplafonds

Ett omsorgsfullt kristallplafond, från vilket ett spännande sken kommer ut, är en av de senaste trenderna inom belysningsindustrin. Denna typ av taklampa kan vara den perfekta finishen för ett interiör i glamour eller industriell stil, men naturligtvis inte bara. Tack vare sina enkla former och oregelbundna former kommer kristallplafond också att fungera bra i minimalistiska rum där perfektion, färgekonomi och noggrant genomtänkt design härskar.

Unika plafonds med kristaller

Kristallplafonds kan placeras i vilket rum som helst. Det är viktigt att hitta en modell som överensstämmer med utformningen av en viss interiör. Crystal plafonds i vardagsrummet eller i matsalen kommer att vara centralpunkten i arrangemanget. Ingen kommer att passera förbi likgiltigt bredvid dena fenomenala belysning.

Kristallplafonds i sovrummet

Kristallplafond i sovrummet skapar en magisk atmosfär. En modell med hängande strängar av kristaller kommer att vara ett utmärkt val. De gör interiören ännu mer intressant. Klassiska plafonds kan placeras även i badrummet eller i hallen. Det är dock värt att överväga vilken lösning som fungerar bäst här.

Många väljer modeller som inte har element som sträcker sig utanför lampskärman. Detta är det mest praktiska alternativet, särskilt om taket är lågt. Det bör emellertid betonas att när man väljer rätt belysning bör man främst styras av individuella krav och preferenser.

Hur rengör jag en kristallplafond ordentligt?

Moderna kristallplafonds är extremt fashionabla och effektiva belysningar, vilket gör det möjligt att ge prestige till interiören och införa en unik atmosfär. När du bestämmer dig för att köpa denna typ av lampa måste du komma ihåg att rengöra den regelbundet, annars ser den inte så attraktiv ut som vi skulle vilja. Om vi ​​är uppmärksamma på det kan vi vara säkra på att kristallplafond kommer att glädja sig länge.

För att rengöra kristallplafond ordentligt bör du först och främst:

• koppla bort lampans strömförsörjning;
• om det finns en sådan möjlighet - ta isär armaturen (tack vare detta kommer vi att kunna rengöra den noggrannare);
• skruva av glödlamporna och torka av dem med en mjuk, lätt fuktad bomullsduk (se till att de är helt torra före montering);
• rengör kristallelementen med vatten med tillsats av ett milt rengöringsmedel (det rekommenderas inte att använda aggressiva kemikalier eftersom de kan orsaka fula repor eller missfärgning).

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel