Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Golvlampor

( antal produkter: 12 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Golvlampor – för det finns aldrig tillräckligt med ljus!

Belysning spelar en mycket viktig roll i varje rum. Inte bara tillåter det oss att fungera, men det påverkar också vårt humör i en grad som vi inte ens är medvetna om. Därför är det värt att ta hand om bra lampor. Traditionella hängande lampor kanske inte räcker. Då börjar golvlampans roll. Tack vare det kan du komplettera ditt hembelysning samtidigt som du ger ditt interiör ett estetiskt tillskott. Välj golvlampor som är perfekta för dig!

Golvlampor – i alla platser där man behöver dem

Golvlampan är ett universellt element som passar till vilket rum som helst. Tack vare dess specificitet kommer den att passa i platser där andra lampor skulle vara hindrande. De behöver inga ytterligare möbler som till exempel bordslampor. Dessutom ger de en mer subtil effekt än taklampor. Tillsammans med andra tillbehör utgör de den individuella designen av varje interiör. Du kan välja mellan ett brett utbud av mässing-, stål- och kopparlampor.

Utbudet av golvlampor innehåller modeller med en eller flera ljuskällor. Du kan också välja typen av sockel.

Hur väljer man en lampa för interiören?

Golvlampor för vardagsrummet kan stå i hörnet av rummet, men de fungerar också bra när de placeras bredvid en soffa eller fåtölj i vardagsrummet. De kommer framgångsrikt att ersätta andra typer av belysning som kräver fastsättning på väggen. Du kan också flytta dem till en annan plats när som helst så det går att ändra vardagsrummet eller sovrummet på ett ögonblick.

En justerbar arm är en ytterligare fördel - du kan rikta ljusstrålen precis dit du vill. Med dess hjälp belyser du också en detalj - en bild, dekoration - som du särskilt vill betona.

Snygga golvlampor – vilka som ska väljas?

Välj den modell du gillar så att golvlampan alltid kommer att glädja dina ögon. I hela mängden tillgängliga lampor hittar du säkert något för dig själv. Om du uppskattar vackra och snygga tillbehör kan du kolla in vårt utbud golvlampor med lampskärm. De är mycket smakfulla modeller. Tack vare det sprider sig ljuset perfekt i hela rummet. Det väljs ofta tack vare sitt tidlösa utseende. Vita och beige lampskärmar sprider ljus utan att blockera det. Tack vare detta är rummet jämnt upplyst, men bländningen bländar inte ögonen.

Om du bryr dig mer om en viss ljusstråle, välj en lampa med ett punktljus. Med sin glöd kan du framgångsrikt njuta av din favoritläsning och annan underhållning. Du kan också hitta en intressant, okonventionell modell med en ovanlig design och en lampskärm i geometriska mönster. Det är svårt att passera förbi ett sådant föremål likgiltigt. Dessutom kommer skuggorna som faller på väggarna att ge charm till hela rummet.

Unika och billiga golvlampor

Även den vackraste golvlampan kan förlora sin skönhet om den placeras i en ogynnsam miljö. Vi erbjuder golvlampor som kommer att komplettera skandinaviska, klassiska, minimalistiska och glamour-interiörer - att välja en modell som passar din lägenhet blir ett riktigt nöje. Vad sägs om en retro golvlampa?

Moderna golvlampor är ett utmärkt val för minimalistisk interiör, eftersom ett sådant intressant tillbehör kan locka uppmärksamhet och lysa med full glans. Brons, mässing och stål ser väldigt elegant och elegant i rummet. Den skandinaviska stilen kompletteras bra med naturliga material. Så när du letar efter tillbehör till rum i den här stilen, välj en lampa som kombinerar trä, metall eller tyg.

Golvlampor gjord av metall, som hänvisar till gatlyktor, kommer att vara ett intressant komplement till arrangemanget i industriell stil. Glamourstilen gillar prakt. I ett vardagsrum med detta arrangemang placera en lampa gjord av glänsande istappar och kristaller i nyanser av guld och svart.

Mycket beror på dig. Eklektiska rum har också sin charm om du kan se ägarens individuella karaktär i dem.

pixel