Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Läslampor

( antal produkter: 21 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Filter: färg
Pris
-

Vägg läslampa

Har det varit en lång dag på jobbet? Kommer du hem sent efter träningen? Eller håller dig en spännande roman vaken?

För alla dem som gillar att ägna sig åt lite läsande är belysningsfråga ett viktigt ämne. I vår butik erbjuder vi ett varierat utbud av läslampor, både som gäller montering och anpassning till installationen eller själva användning.

Läslampor - vilken ska du välja?

Att välja rätt läslampa beror bara på inredningen i vårt rum, dess storlek och individuella stilpreferenser. De främsta märken inom belysning erbjuder ett stort urval av läslampor till alla typer av heminredning. Från modern till klassisk, elegant eller minimalistisk, industriell, retro, skandinavisk eller loftstil. Tillverkad av olika material som lampskärm, metall eller glas. I vårt erbjudande hittar du rätt lampa som uppfyller dina förväntningar och behov.

Läslampor – typer

Vår butik erbjuder läslampor som kan installeras direkt samt lampor med strömkabel som anslutning var som helst. Vi erbjuder även läslampor med justerbar arm. Tack vare det är det möjligt att rikta ljusstrålen åt vilket håll du vill. Bland de föreslagna lösningarna finns lampor med en klämma som möjliggör en stabil montering på sängramen eller skrivbordet.

Vägg läslampa

Vi förstår hur viktigt det är att välja rätt läslampa. Därför vill vi presentera fördelarna med lampor som har en justerbar arm. Du kan enkelt installera dem i sovrummet ovanför sängen.

Många modeller har ljusintensitetsjusteringar som gör det lättare att justera ljusstyrkan. Den lösningen passar till ett gemensamt utrymme för varje par, eftersom du riktar ljuset dit du behöver utan att störa din partner.

Läslampa till barn - hitta rätt modell till de yngsta familjemedlemmarna!

I vårt utbud hittar du också förslag för de yngsta. Vi erbjuder lampor i olika färgglada former, t.ex. i form av ett flygplan med två ljuskällor. Lampor i form av ett hjärta eller en vägvisare är också mycket populära. I vår butik uppmärksammar vi inte bara estetik och design men också säkerhet. Alla lampor för barn är tillverkade av hållbara och säkra material.

pixel