Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Golvläslampor

( antal produkter: 5 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Säkerhetsnivå
Filter: färg
Pris
-

Golvläslampor - belysning i bekväm stil

Golvlampor är en fördel när du designar sin hembelysning. De hjälper att belysa matsalen eller vardagsrummet, om det inte finns någon möjlighet att installera en ljuskrona. De uppfriskar mindre exponerade utrymmen i huset. De skapar också ett perfekt utrymme där du kan ägna dig åt att läsa i frid.

Moderna golvläslampor kommer att särskilt passa dem som gillar att läsa på kvällarna och alla de som ibland jobbar lite extra hemma.

Golvläslampa - praktisk användning

Klassiska modeller av golvläslampor är populära eftersom de är lika bra som moderna lampor när det gäller funktionalitet. Tack vare golvläslampor kommer din läsning vara trevligare och ditt arbete mer effektiv.

Vilken golvläslampa ska du välja?

Välj en golvlampa som ger ett direkt, fokuserat och nedåtriktat ljus. Det är ofta lampor med koniska lampskärmar samt lampskärmar i ogenomskinliga material som metall och plast. Golvläslampor med en andra ljuspunkt ska också fungera bra som en läsbelysning. Vissa modeller har också en roterande arm med en andra ljuskälla som kan riktas åt olika håll. Hitta golvläslampan som bäst passar dina behov och förändra något i ditt rum!

Golvläslampa - perfekt för alla interiörer

Golvläslampor är en typ av belysning som kan tilläggas till rummet när som helst. Om du behöver mer ljus för att kunna läsa din favoritbok föreslår vi att du väljer golvlampor med en justerbar arm eller lampskärm, så att du kan rikta ljusstrålen direkt till boken eller tidningen du läser. Vårt breda sortiment omfattar golvläslampor med en, två eller till och med tre ljuskällor.

Det största urvalet av golvläslampor online!

I vår webbutik Sellys.se har vi golvläslampor i loft, modern, rustik och industriell stil. Här kan du hitta golvlampor med utbytbara glödlampor eller med inbyggda lysdioder. Beroende på dina preferenser kan en golvläslampa vara en dekoration, skapa stämning i ett rum eller utgöra en funktionell belysning i hemmet.

Behöver du hjälp med att välja rätt golvläslampor?

Om du behöver råd eller hjälp med att välja rätt golvläslampa, vänligen kontakta vår kundserviceavdelning, där du snabbt och effektivt får information om belysning från oss. Tack vare chattfunktionen kan du chatta med vår medarbetare i realtid, vilket gör det mycket lättare att söka efter den perfekta golvläslampan!

pixel