Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Trägolvlampor

( antal produkter: 3 )
Höjd [cm]
Filter: färg

Trä golvlampa- naturligt ljus för perfekt komfort

Trä golvlampa ser elegant ut, oavsett vilken stil den representerar och vilken design den har. Den kan enkelt aktiveras utan någon tidigare teknisk kunskap. Det ger vackert, avkopplande ljus i varje rum, vilket ger en känsla av extraordinär mysighet och skapar en hemlig atmosfär. Trä golvlampan är perfekt som belysning för ett läsområde.

Finns det trä golvlampor med trebent stativ?

Naturligtvis, finns det många modeller av sådana lampor på marknaden. Trebenta golvlampor är mycket populära på grund av de senaste designtrenderna. Deras produktion använder universella material som trä, vilket skapar mysig atmosfär. En trebenig golvlampa i trä är ett supertrendy, modernt och samtidigt mycket stämningsfullt och bekvämt sätt att belysa dina egna fyra väggar. En sådan fashionabel golvlampa har inga restriktioner för arrangemangets stil. Beroende på dina preferenser kan du välja en skandinavisk, industriell, rustik eller modern modell.

Vårt råd: nyligen har stativlampor blivit en absolut hit. Om vi ​​bestämmer oss för att välja denna typ av lampa bredvid soffan i vardagsrummet, skulle det också vara bra att välja en trebenta golvlampor för ett soffbord eller en byrå.

Finns det trägolvlampor med lampskärm?

Golvlampor i trä ser väldigt naturliga ut, de gör inredningen mysig och atmosfärisk. Särskilt med lampskärm. Det handlar dock inte om en enkel lampskärm. Det är bäst att ha en golvlampa med en rund lampskärm av tyg. Textilskärmen skapar ännu mer mysighet. Ljuset släpps ut i rummet jämnt och skonsamt utan att blända. Den är perfekt som ett inredningselement bredvid en soffa eller din favoritfåtölj.

Vårt tips: välj trägolvlampor med en trendig design och en vacker skärm. En sådan belysnings kombination ger starkt ljus och mysighet. Den ser snygg och modern ut.

Vilken typ av arrangemang ska du välja när du väljer golvlampor i trä?

Trä är trä. Det betyder att den har sin egen unika karaktär och utstrålar mysighet. Det ger intrycket av naturlighet och låter dig skapa en unik atmosfär i dina egna fyra väggar. Trots detta - trä är inte lika med trä. Det betyder att en trägolvlampa inte kommer att vara samma som en annan. Golvlampor i trä är mycket varierande.

Så du kan välja en elegant trägolvlampa i svarta och guldfärger, som kommer att ge gnistan och klass till din interiör, eller välja en vit golvlampa med en hylla för att ge din inredning en skandinavisk karaktär. Du kan också välja en trägolvlampa från ett känt varumärke.

pixel