Pollare

(antal produkter:4 )

Utomhusbelysning pollare: praktiska vägvisarna i trädgården på natten

Pollare inte bara vackert omgivningen i huset när det blir mörkt - de får oss också att känna oss säkrare hemma och våra trädgårdsvägar är synliga på natten. Tack vare detta kommer ingen tjuv kommer att invadera vår egendom utan tillstånd, och gästerna som är inbjudna till kvällsgrillen kommer att kunna röra sig fritt längs de upplysta gränderna och trapporna.

Planerar arrangemang av utomhusbelysning pollare

Pollare är punktljus med låg höjd. De placeras direkt på marken, medan pollare med en omfattande bas kan skruvas fast på betongfundamentet, tack vare vilket de får tillräcklig stabilitet. Lamporna avger jämnt och bländfritt ljus, så du bör ordna dem på ett sådant sätt att avståndet mellanrum dem inte blir för stora. Detta är mycket viktigt för när vi rör oss mellan ljusa och mörka platser ser vi ser mindre innan våra ögon vänjer sig vid de nya förhållandena

Tips: När du planerar bästa höjd av ljuspunkter, välj lampor som gör att du kan belysa största möjliga yta. Ju högre lampa desto lägre är kraven. Belysningsstolparna är vanligtvis mellan 60 och 150 cm höga. De högsta trädgårdslamporna kommer utan tvekan att lysa upp mer av området än trädgårdslamporna på 60 cm.

Utomhusbelysning pollare i klassisk stil

Moderna utomhusbelysningspollar kan överraska dig med en snygg form eller en viss allvarlighetsgrad och minimalism. Eller kanske är du en anhängare av klassiska lösningar och föredrar att ordna utrymmet runt huset på ett traditionellt sätt?

Bland pollare lampor finns också modeller som liknar klassiska lyktor eller små lyktor. Vissa av dem kännetecknas av enkelhet, andra har dekorativa detaljer i retro- eller jugendstil. Om du letar efter en klassisk lösning i en något uppfriskad form, välj lyktans traditionella form och en modern variant.

Funktionella och säkra utomhusbelysning pollare

Sellys.se online-möbelaffär erbjuder ett urval av lampor som är lämpliga för installation utomhus, som framför allt kännetecknas av mycket bra utförande. Alla lampor är tillverkade av hållbara material som stål, koppar och mässing. Tack vare den höga graden av IP-skydd (International Protection Rating) kännetecknas lamporna av ökat motstånd mot väderförhållanden, tack vare vilket de fungerar utan problem under hela året.

Belysningsstolpar ska ha en täthet på minst IP44 - deras konstruktion skyddar lampans mitt mot vatten och främmande föremål. Endast med lämplig täthet kan utomhuslampan fullgöra sin uppgift perfekt och utan problem.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel