Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Perfekt belysning för ditt barns rum!

( antal produkter: 19 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Filter: färg
Pris
-

Barnrumsbelysning

Belysning i ett barnrum fyller många viktiga funktioner. Ger källan till det övre ljus som är nödvändigt för att spela i form av en pendel eller en reflektor. Sänglampor är efterfrågade för yngre barn som fortfarande är rädda för mörkret. I barnets ålderdom visas de i form av en skrivbordslampa, så mycket som behövs för läxor. I båda fallen är utbudet av lampor oändligt, och tillverkarna överträffar varandra i idéerna att använda barnmotiv för att dekorera barnbelysning.

Praktiskt och attraktivt

En lampa för ett barns rum ska kombinera funktionalitet, färgstark, attraktiv och intressant design med ett solidt utförande av högkvalitativa material. Varje lampa för ett barnrum som erbjuds av vår butik låtsas att det är möjligt, vilket ger föräldrarna förtroendet att köpa en säker och attraktiv produkt.

Snygga taklampor

En viktig punkt i arrangemanget av barnrummet är valet av belysning. Kontaktpunkten är vanligtvis lampan som hängs i taket. Beroende på storlek och höjd på rummet kan du välja mellan klassiska plafonder och hängande lampor. Mönster av barnlampor är designade med ett brett spektrum av färger. Ljusa och kontrasterande färger, iögonfallande former lockar de små.

Fina vägglampor

Vägglampor är ibland den säkraste formen av rumsbelysning, särskilt för små barn. Lamporna kommer att hängas utom räckhåll för våra barn. Även här lät producenterna tänka på fantasin och begränsade sig inte till att designa lampor. Vi kan välja mellan hjärtformade, flygplan, pussel eller stjärnformade lampor.

Lampor för barn på skrivbordet

Belysningskrivbordet eller bordet där våra barn leker eller gör sina läxor är mycket viktigt. Man bör komma ihåg att skolbarn tillbringar mycket tid med det och att välja rätt lampa är viktigt för oss.

Barnbelysning är inte en saga

Att designa en plantskola är en verklig utmaning för en designer. Också för ljusdesignern. När vi väljer lampor för barn måste vi komma ihåg de unga användarnas snabbt föränderliga behov och deras vårdnadshavares behov. Därför är det värt att utforma barnbelysning så många ljusscener som är kopplade till varandra, helst på oberoende kretsar. Tack vare detta kan samma rum vara ett mysigt sovrum, ett lekrum, en plats för studier och vila. Ett sådant förfarande kommer att påverka projektets flexibilitet. Att designa belysning för en plantskola kräver verkligen att analysera vilka funktioner belysningen i ett specifikt rum kommer att ha. Analysera vad barnet behöver tillbringa tid i detta rum.

 

pixel