Dekorationslampor

(antal produkter:6 )

Dekorativa glödlampor

Dekorativa glödlampor är de vanligaste ljuskällorna, vars huvudsakliga uppgift är att se snygg och elegant ut. Dekorativa glödlampor ser bra ut i lampor med öppen lampskärm eller i öppna armaturer, där de perfekt utstrålar sitt unika utseende både med belysningen på och av. En dekorativ glödlampa behöver inte bara utföra en dekorativ funktion. Det finns modeller som inte bara ser eleganta ut utan också de som uppfyller våra grundläggande krav för belysning av en viss interiör.

Dekorativa glödlampor - den perfekta lösningen i alla interiörer

Under många år har glödlampor använts som ett dekorativt element för att skapa utrymmen i loftstil, men det är naturligtvis inte den enda rätta lösningen. Dekorativa glödlampor är också perfekta för modern, minimalistisk, skandinavisk eller industriell inredning. Dessutom kan sådana lösningar vara ett intressant förfarande även i vintage, glamour och till och med rustik stil, där det också är värt att överväga att använda bomullskablar.

Användningen av dekorativa LED-glödlampor är nästan obegränsad - vi är bara begränsade av vår fantasi och en känsla av estetik och smak! Man bör också komma ihåg att LED-dekorationsglödlampan inte bara är ett dekorativt element, utan framför allt en ljuskälla som uppfyller förväntningarna att belysa en viss interiör, även för de mest krävande människorna.

Ett brett utbud av dekorativa glödlampor

Dekorativa glödlampor kan ändra alla interiörer. I vår butik finns det glödlampor i olika former, med en mycket varm ljus färg. Produkterna vi erbjuder är gjorda av transparent glas, mjölkglas, rökt glas eller karakteristiskt frostat glas, vilket ger en extremt intressant porslinseffekt. De flesta av de dekorativa glödlamporna som presenteras i vår butik fungerar bra med ljusdimmer, vilket möjliggör en smidig justering av ljusstyrkan.

Glödlampa som dekorativt element

Bryr du dig om en modern ljuskälla som kommer att ha sin egen unika stil? Intressant utförande? Ett modernt koncept? Du bör definitivt välja ... själva glödlampan! Det är detta element som är mycket populärt idag som oberoende belysning i många rum och används i många utrymmen. Traditionella lampskärmar går inte ur modet, men människor som bryr sig om andra lösningar är benägna att denna lösning. Förslagen som finns i vårt erbjudande är produkter som har en praktisk funktion, till exempel på hotell, restauranger och designutrymmen, men är också dekorationer som dekorerar ett specifikt utrymme på ett intressant sätt.

De flesta av de lösningar som finns i vår Sellys.se-onlinebutik är inspirerade av idéerna från Thomas Edison, som är skaparen av den elektriska glödlampan. Dekorativa glödlampor som erbjuds av vår butik har volframfibrer inuti, som är ordnade på ett så intressant sätt att de skapar en original dekoration för alla typer av rum.

Stor dekorativ glödlampa

Dekorativa glödlampor i form av en boll är den oftast valda dekorativa belysningen av kunderna i vår butik. Det hänvisar perfekt till den för närvarande mycket populära vintage- eller retrostilen. Edison glödlampa E27 utrustad med en bred, rund lampskärm ser också bra ut med olika typer av dekorativa lampor där rundade former dominerar.

De mest populära glödlamporna är utrustade med en E27-keps. Det ser bra ut med olika förberedda versioner av lampskärmen. Dekorativa glödlampor E14 visade sig också vara mycket användbara. En liten gängor i denna typ av ljuskällor är perfekt för många samtida ljuskronor eller taklampor. Den dekorativa E14-glödlampan är dock vanligtvis mycket mindre än lampan med det större E27-gängen. Om vi ​​bara är intresserade av en stor dekorativ glödlampa är det värt att välja dekorativa glödlampor med en stor Edison-gängor.

Var kommer dekorativa glödlampor att fungera?

När vi funderar på var du ska använda dekorativa lökar har vi inte riktigt några begränsningar. Allt beror på vår uppfinningsrikedom och kreativitet. Glödlampan som en form av belysning kan intressant användas hemma, från ett modernt vardagsrum, genom ett kök, hela vägen till tonåringens rum. Sådana lökar kommer att fungera bland annat på restauranger, pubar och kaféer, så vart vi vill skapa en atmosfärisk plats med en extremt intressant stil.

Användningen av dekorativa glödlampor fungerar också bra i moderna kontor, kontor, butiker och andra offentliga platser. En sak är säkert - du kommer inte att passera dem likgiltigt!

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel