Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Dekorationslampor

( antal produkter: 6 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Typ av glödlampa
Ljusstyrka [Lm]
Filter: färg
Pris
-

Dekorativa glödlampor

Dekorativa glödlampor är de vanligaste ljuskällorna. Deras huvudsakliga uppgift är att se snyggt och elegant ut. Dekorativa glödlampor ser bra ut i lampor med en öppen lampskärm eller i öppna armaturer, där de presenterar sitt unika utseende, både med när belysningen är tänd och släckt. Dekorativ glödlampa behöver inte bara utföra en dekorativ funktion. Det finns modeller som inte bara ser eleganta ut, utan också som belyser vissa interiörer enligt dina krav.

Dekorativa glödlampor - den perfekta lösningen i alla interiörer

Glödlampor används ofta som ett dekorativt element för att skapa utrymmen i loftstil, men det är naturligtvis inte den enda lämpliga lösningen. Dekorativa glödlampor passar också perfekt till moderna, minimalistiska, skandinaviska eller industriella inredningar. Dessutom kan de se intressant ut i vintage, glamour och till och med rustik stil.

Med dekorativa LED-glödlampor är det nästan obegränsade möjligheter. Det enda som sätter gränser är din egen fantasi och smak. LED-glödlampor fungerar som dekorativa element men också belyser interiörer med starkt ljus.

Ett brett utbud av dekorativa glödlampor

Dekorativa glödlampor kan ändra alla interiörer. I vår butik finns det glödlampor i olika former, med mycket varma ljusfärger. Produkter vi erbjuder tillverkas i transparent glas, mjölkglas, rökt glas eller karakteristiskt frostat glas. De flesta av de dekorativa glödlamporna som presenteras i vår butik fungerar bra med ljusdimmer, vilket möjliggör en smidig justering av ljusstyrkan.

Glödlampa som dekorativt element

Söker du en modern ljuskälla som kommer att ha sin egen unika stil? Intressant utförande? Modernt koncept? Du bör definitivt välja ... glödlampan! Det är ett element som är mycket populärt idag som oberoende belysning i många rum. I vårt erbjudande hittar du produkter som uppfyller praktiska funktioner till exempel på hotell, restauranger och designutrymmen. Dessutom är de också prydnader som dekorerar ett specifikt utrymme på ett intressant sätt.

Stor dekorativ glödlampa

Dekorativa glödlampor i form av en boll väljs oftast som dekorativ belysning. De passar perfekt till den mycket populära vintage- eller retrostilen. Edison glödlampa E27 är utrustad med en bred, rund lampskärm. Glödlampan ser också bra ut med olika typer av dekorativa lampor där rundade former dominerar.

De mest populära glödlamporna är utrustade med en E27-sockel. Det ser bra ut med olika lampskärmar. Dekorativa glödlampor E14 är mycket användbara. Den dekorativa E14-glödlampan är dock vanligtvis mycket mindre än lampan med det större E27-sockeln. Om man är intresserad av en stor dekorativ glödlampa är det värt att välja dekorativa glödlampor med en stor Edison-sockel.

Var kommer dekorativa glödlampor att fungera?

När du funderar på var du ska använda dekorativa glödlampor finns det faktiskt inga begränsningar. Allt beror på din uppfinningsrikedom och kreativitet. Glödlampan som en form av belysning kan användas hemma i alla rum. Sådana glödlampor kommer att fungera också på restauranger, pubar och kaféer och alla platser där du vill skapa en atmosfärisk plats med en extremt intressant stil.

Dekorativa glödlampor fungerar också bra i moderna kontor, butiker och andra offentliga platser. En sak är säkert - du kommer inte att gå förbi dem likgiltigt!

pixel