Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Tavelbelysning

( antal produkter: 9 )
Bredd
Filter: färg
Pris
-

Tavelbelysning - eftersom varje detalj räknas

En specifik typ av belysning som uppfyller en specifik funktion är tavelbelysning. Den låter dig rikta en ljusstråle direkt på tavlan för att exponera den eller betona en annan väggdekoration. Tavelbelysning är en viktig element i varje konstsamling. Belysningen kommer att uppskattas även av de fräscha konstälskarna. Kasta nytt ljus på dina tavlor så kommer du att läsa mer av dem!

Tavelbelysning anpassad till dina behov

Den moderna formen och stilen för tavelbelysning fungerar särskilt i innovativa och moderna interiörer. Den kommer att perfekt harmonisera med andra inslag i bland annat metall och glas. De kommer att glädja ditt öga i ett minimalistiskt rum. Du kan också använda den i klassiskt inrett vardagsrum, men kom ihåg att välja en modell i passande färg. Du behöver inte begränsa dig själv - även hallen är en utmärkt plats för en belyst pryl som säkert kommer att förbättra ditt humör.

Hur monterar man tavelbelysning?

På samma sätt som vägglampor. Första steget bör alltid vara att slå ifrån säkringen - för din egen säkerhet! När du har lossat skruvarna vid kopplingsplinten, anslut kablarna ordentligt. Fäst sedan lamporna på väggen med lämpliga skruvar och slå på säkringen igen. För det fall är det dock bättre att använda hjälp av en elektriker.

Tips: Tavellampor ska monteras i mitten, några centimeter ovanför tavel. Endast på detta sätt kan bilden vara perfekt belyst. Till stor tavla kan du behöva installera flera lampor för att belysa det.

Mer än lampa över en tavla

Genom att använda denna typ av belysningen kan du stilfullt betona tavlor eller andra dekorativa element. Tavelbelysning är den perfekta lösningen för alla som letar efter ett diskret sätt att uppmärksamma specifika föremål. Den fungerar också bra som spegelbelysning.

Kanske är fotografering din hobby? Låt andra uppskatta ditt arbete och hänga dina favoritfoton! Beundrar du stolt de verk som dina barn har målat? Visa dem på väggen! Tavelbelysning hjälper dig med det!

Vilka speciella funktioner erbjuder tavelbelysning?

Trots sitt huvudsyfte har vissa tavelbelysningsmodeller några extra funktioner:

riktningsjustering - unika dekorativa värden och funktioner är inte de enda som skiljer tavelbelysning. Justeringen möjliggör att ljusstrålen riktas åt det hållet man vill så att den belyser utvalda dekorationer och element i rummet;

dimmerfunktion - kontrollera produktinformationen för att se om en dimmerfunktion är tillgänglig. Då finns det inget som hindrar dig från att skapa mysig belysning.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel