Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Cameleon System

( antal produkter: 232 )
Höjd [cm]
Bredd [cm]
Antal Ljuskällor
Typ av glödlampa
Filter: färg
Pris
-

Industrilampor

Nowodvorski Cameleon belysningssystem ger möjlighet att skapa en taklampa med en eller flera ljuspunkter skyddade av olika typer av dekorativa lampskärmar, på korta eller långa upphängningar, samt vägglampor kompletterade med en kabel med en strömbrytare. mer livlig miljö. Denna typ av belysning är ett av de enklaste sätten att göra ditt hem eller kontor mer inbjudande. Loft Industrial lampor är nyligen en mycket eftertraktad belysningsstil som matchar industriella interiörer, loft, rum inredda i minimalistisk stil. Loftliknande askes och minimalism kombinerat med en intressant inredning kan vara helt mysigt i receptionen.

Loft inspiration

Om du letar efter uppkomsten av ett loft bör du börja med unga amerikanska avantgardekonstnärer som ordnade sina lägenheter och verkstäder i postindustriella fabriker. Numera är konceptet loft en symbol för modernistisk lyx. Loftet är älskat av inredningsarkitekter och inredningsarkitekter.

Taklampa sovrum

 

Takbelysning kan vara en svår uppgift för alla husägare. I den här guiden går vi igenom några av de bästa rollerna för artificiell belysning i ditt hem och hur de kan förbättra ditt hems inredning.

En taklampa är en typ av belysningsarmatur som ger belysning för hela rummet.

 

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel